Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizdeki Ateş’in merakla izlenen çifti Doğan ve Tülin’i bir de oyunculardan dinleyin…

İçimizdeki Ateş’in merakla izlenen çifti Doğan ve Tülin’i bir de oyunculardan dinleyin…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının merakla beklenen dizisi İçimizdeki Ateş izleyici ile buluştu. Hukuk temalı dram hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazanan dizide Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu başrolde yer alıyorlar. İki oyuncunun uyumu ise izleyenler tarafından beğeni toplamakta.

Dizide daha çok genç isimlerin yer alması nedeniyle gençlik dizisi olarak da görülüyor ancak dram yönü ağır basan bir yapım olarak ön plana çıkıyor İçimizdeki Ateş dizisi. İki başarılı avukatın iş ve özel hayatlarında yaşadıkları olayların konu edildiği dizi, son dönemde benzer temalı işlerin tutmasıyla birlikte atv ekranlarında yerini aldı.

Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu başrol uyumlarını yakalamış görünüyorlar. Genç avukatların meslek hayatlarındaki yükselişleri, başlarına gelen olayların aktarıldığı dizide, Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu, karakterlerini başarıyla oynuyorlar.

İçimizdeki Ateş'in merakla izlenen çifti Doğan ve Tülin'i bir de oyunculardan dinleyin... 8

Ekrana en son Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi ile gelen Burak Sevinç, yeni dizisinden hayli umutlu. Hayat verdiği Doğan karakterini de özümsemiş görünüyor. Hukuk ve adaletten ayrılmayan Doğan’ın idealist ve kararlı tutumları, izleyicinin de beğendiği bir karakter olmasını sağlıyor.

Doğan karakteri “Avukat Doğan’ı üzmek, kırmak veya tehdit etmek mümkün değil. Kimse onu satın alamaz, adaletin ve hukukun sorabileceği tüm hesapları sormaktan asla çekinmez” cümleleriyle tanımlanıyor. Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu’nun oynadığı Tülin ile Doğan’ın ağır hikayeleri için “Atlatılamayacak derecede zor bir durumları var: Doğan’ın karakteri nedeniyle ilişkilerini de zedeleyebilecek duruma kadar geliyor.” yorumunu yapmakta.

İçimizdeki Ateş'in merakla izlenen çifti Doğan ve Tülin'i bir de oyunculardan dinleyin... 9

Tülin Tan karakterini oynayan Ceren Benderlioğlu da izleyicinin şimdiden Doğan ve Tülin’in aşk hayatlarına odaklanmasıyla ilgili olarak tüyoyu veriyor. Hem iş ortağı hem birbirlerine bağlı bir ikili olan Doğan ve Tülin’in hiç kopmamaları, ayrıca çocuklarını kaybetmiş bir çift olarak derin acıyı birlikte göğüslemeleri, dizinin de en can alıcıkısmı.

Ceren Benderlioğlu, Tülin ve Doğan ilişkisini şu sözlerle tarif ediyor: “Birbirlerine deli gibi aşıklar. Çok büyük bir kayıp vermelerine rağmen, hala birbirlerini bırakamıyorlar. Bir yerden birbirlerine tutunmak istiyorlar. Hayat onlara ne getirecek bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda onların da birbirlerine olan tutkuları ile ilgili bir şeyler yaşanacaktır.”

İçimizdeki Ateş dizisi hem genç 4 avukatın hayata atılma hikayesi hem de hayatlarında büyük zorluklar yaşayan bir çiftin ayakta kalma ve birbirlerine tutunma hikayesi olarak öne çıkacak.