Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’e en anlamlı doğum günü hediyesi bakın nereden geldi?

Tuba Büyüküstün’e en anlamlı doğum günü hediyesi bakın nereden geldi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 doğumlu. 40 yaşına girmeye hazırlanan oyuncuya ülkenin bir ucundan çok anlamlı bir hediye geldi. Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın heyecanını yaşayan Büyüküstün, erken doğum günü hediyesiyle çok mutlu oldu.

Oyuncuya beklemediği sürpriz, Şanlıurfalı hayranlarından geldi. Tuba Büyüküstün, doğumgününe 5 gün kala aldığı bu hediyeyle birlikte duygusal anlar yaşadı. Hayranları kendisine öyle bir sürpriz yapmıştı ki aldığı tüm hediyelerin yanında manevi değeri yüksek bu hediye oyuncuyu hem sevindirdi hem de çok duygulandırdı…

Tuba Büyüküstün adına Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Gülabibey İlkokulu’na bir oyunevi kuruldu. Hayranları, sevenleri tarafından organize edilen bu hediye, oyuncunun hayatında da özel bir yer tutacak.

Gelen bu sürpriz hediye karşısında çok duygulanan oyuncu, oyunevinin açılışı sırasında orada olamasa da online olarak bu özel güne katıldı. Adına bir de pasta kesilen oyuncu, canlı bağlantı ile oyunevinin açılışına katkıda bulundu.

Duygusal anların yaşandığı açılışta oyuncunun bir fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde ‘Happy Birthday Tuba Büyüküstün’ yazılı pasta ile Tuba Büyüküstün’ün erken doğumgünü kutlandı…

Tuba Büyüküstün'e en anlamlı doğum günü hediyesi bakın nereden geldi? 7

Kendisi de Onur Saylak ile evliliğinden ikiz çocuk sahibi olan Tuba Büyüküstün, çocuklar için açılan ve kendi adını taşıyan bu sürpriz hediye ile ülkenin bir ucundan gelen coşkulu kutlamaya canlı telefon bağlantısı ile katıldığı anlarda çok duygulandı.

Bu arada ekrana en son Sefirin Kızı dizisi ile gelen Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi, 28 Temmuz’da yayında olacak. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisi Ada, Sevgi ve Leyla isimli üç arkadaşın dostluğunu anlatıyor. Bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.