Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı dizisine Teşkilat’tan iki hafta avans!

İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı dizisine Teşkilat’tan iki hafta avans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları artık etkileyici yeni dram yapımlarının izleyici ile buluştuğu bir gün olacak. Geçen sezon Teşkilat dizisinin başlaması ile birlikte tüm Pazar dizileri bundan olumsuz etkilenmişti.

Yeni sezonda ise Show TV’nin İçimizden Biri ve Fox TV’nin de Uzak Şehrin Masalı isimli dizileri pazar akşamları yayınlanacak. TRT1’deki aksiyon dizisi Teşkilat’ın çok iyi bir sezon geçirmesinin yanı sıra, müthiş reytingler elde etmesi de yeni yapımları tedirgin ediyor. Özge Yağız ve Bora Akkaş’ı başrolde buluşturan İçimizden Biri dizisi bir yabancı damat hikayesi ve aşk öyküsü olarak ortaya çıktı.

İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı dizisine Teşkilat'tan iki hafta avans! 8

Uzak Şehrin Masalı ise Kars’ta çekimleri devam eden ağır bir dram yapımı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisi de güçlü hikayesi ile göz dolduruyor.

Her iki dizi 12 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle ilk kez buluşacak. TRT1’den yapılan duyuruda ise Teşkilat dizisinin 15. bölümü ile 26 Eylül Pazar akşamı ikinci sezonu açacağı bildirildi.

İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı dizisine Teşkilat'tan iki hafta avans! 9

Bu da demek oluyor ki, Teşkilat başlamadan önce iki yeni dizinin önünde sadece 2 hafta var. İzleyicileri etkileyebilirler ise bu önemli avans iki dizinin de gidişatını olumlu etkileyecektir.

Ancak Teşkilat dizisi başladıktan sonra izleyicileri kendisine çekeceği için, pazar günleri reyting yarışı çok sert olacak.

Teşkilat dizisini geçen sezon izleyen geniş bir kitle var ve yeni sezonu da merakla beliyorlar. Teşkilat yine pazar akşamları reytingin birincisi olacaktır ama diğer iki dizi de hatırı sayılır bir izleyici kitlesini etkileme potansiyeline sahip.