Ana sayfa Dizi Haberleri İddialara göre Barbaros dizisi fena karıştı! Çağatay Ulusoy ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı!

İddialara göre Barbaros dizisi fena karıştı! Çağatay Ulusoy ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan ısrarı Barbaros dizisini fena karıştırdı! TRT1 ekranında yayınlanacak olan Barbaros dizisi için önemli bir hazırlık çalışması yürütülüyor. Es Film tarafından yapılan çalışmalarda yaşananlarla ilgili bazı bilgiler ortaya döküldü.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin yönetmenliği için çalışmaya başlayan Taylan Biraderler’in ayrılık sebebinin Engin Altan Düzyatan olduğu ifade ediliyor.

İddialara göre ünlü yönetmen kardeşler, TRT’nin Engin Altan Düzyatan ile çalışma kararı nedeniyle yapımdan ayrıldı. Ayrıca bir diğer iddia da Çağatay Ulusoy’un yerine Engin Altan Düzyatan’ın olmasının istendiği belirtiliyor.

İddialara göre Barbaros dizisi fena karıştı! Çağatay Ulusoy ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı! 7

Çağatay Ulusoy’un da diziden çekim takviminin uyuşması nedeniyle ayrıldığı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Ancak bu ayrılığın sebebinin Engin Altan Düzyatan nedeniyle gerçekleştiği iddialara yansıdı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir Kaleli olarak büyük bir çıkışa imza atan Ulaş Tuna Astepe için de görüşmeler devam ediyor. Astepe’nin ilk bölüm senaryosunu beğendiği ve ikinci bölümü okuduktan sonra yanıt vereceği ifade ediliyor.

Ulaş Tuna Astepe’ye ayrıca Tims&B’nin yeni dizisi Şeref Sözü’nden de teklif gitmişti.

Neler yaşanacağını zaman gösterecek?