Ana sayfa Kim Kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

tarafından ker_def

2020 yılının yaz ayları için hazırlanan eğlenceli romantik komedi dizilerinden birisi de Sen Çal Kapımı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yüksek enerjisiyle dikkat çeken dizide, iki ünlü ismin uyumlu halleri dikkat çekiciydi. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile göz dolduruyor. Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimler de dizide rol alıyor..

Dizinin Konusu şöyle: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı dizisinde kim kimdir? Hangi oyuncu, hangi karakteri canlandırıyor ve bu karakterlerin özellikleri neler? İşte tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz…

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 11

Hande Erçel – Eda Yıldız

“Hayatı bir mucize gibi yaşamalı”

Eda şehirli, modern bir peri kızıdır. Güzel, akıllı, yetenekli, iyi kalpli, açık sözlüdür. Girdiği ortama renk getiren, giyim tarzıyla, davranışlarıyla, yaşam biçimiyle nev-i şahsına münhasır, orijinal bir genç kadın. Anne babasının yokluğunu, aile olmanın eksikliğini aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmış olan Eda’nın en büyük tutkusu ise çiçekler.

Biraz fevri, düşündüğü şeyi söylemeden duramıyor ama girdiği her ortama ışık saçıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 12

Kerem Bürsin – Serkan Bolat

“Kazanmayacağın oyuna girme, girdiğin oyunu kaybetme”

Yakışıklı, karizmatik, sert bir adam. Çok iyi eğitimli, bilgili ve acımasız bir iş adamı. Babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuş. İş dünyasını çok iyi bir satranç ustası gibi aleyhine döndürmeyi çok iyi biliyor. Risk almayı seviyor. Aldığı her kararın arkasında duruyor ve sonuna kadar gidiyor.

İş ve başarı dışında hiçbir motivasyonu yok. Kaybetmemeye takıntılı ve o yüzden sevmekten içten içe korkuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 13

Neslihan Yeldan
Aydan Bolat

“Bir kadının en önemli silahı stilidir. Giyimde, tavırda, karakterde.”

Serkan’ın annesi. Köklü, önemli bir ailenin tek kızı. Alptekin Bey’le evden kaçarak evlenmiş. Ama birbirini tutkuyla seven bir çiftken ilişkileri paramparça olmuş. Kimseyi ve hiçbir şeyi beğenmeyen, etrafındaki her şeyi kontrol etmek isteyen bir kadın. Agorafobisi var. Ama özellikle şoförü Seyit sayesinde, sosyetik dünyada olan biten her şeyden haberi var.

Bige Önal
Selin Atakan

“Sevdiğinle değil, seni sevenle birlikte ol.”

Serkan’ın çocukluk arkadaşı. Başarılı, düzenli, akıllı bir kadın. Serkan’ın babasıyla Selin’in babası holdingte yarı yarıya ortak. Eğitimli, zengin, iyi bir ailenin tek çocuğu. Serkan’ı en iyi tanıyan kişi. O da Serkan’ın izin verdiği kadar.

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 14

Evrim Doğan
Ayfer Yıldız

“Seviyorsan rahat bırak, ama yine de ipleri elden bırakma”

Eda’nın tek kişilik ailesi. Halası. Çok becerikli, pratik zekalı, tuttuğunu koparan bir kadın. Eda’nın düzeni bozulmasın diye Eda’nın annesinin çiçekçisini devralmış. Ayfer deli dolu bir kadın. Çok eğlenceli, komik ama tersi de çok pis. Dobra, içten, ama Eda gibi gelgitli. O da Eda’yla birlikte büyümüş, birbirlerine benzemişler sonunda. Eda‘nın her zaman için en yakın dostu, sığınacak limanı, dert ortağı Ayfer.

İsmail Ege Şaşmaz
Kaan Karadağ

“ Kurt puslu havayı sever.”

Büyük bir inşaat ve mimarlık şirketinin sahibi. Serkan’ın baş düşmanı. O da Serkan kadar acımasız ama işin içinde karanlık ilişkiler de var. İş alabilmek için para yedirmek, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit vb her türlü yol onun için mübah. Akıllı, küstah, kötücül bir adam.

Anıl İlter
Engin Sezgin

“ Hayatımda bir şey eksik ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok”

Serkan’ın ortağı. Duygusal, kolay kolay hayır diyemeyen, insancıl biri. Serkan’ın tam zıttı. Kriz anlarını nasıl yöneteceğini bilemiyor, unutkanlığı ve plansızlığıyla her kriz daha da büyüyor. Engin’in duygusal yönü, kadınlarla olan ilişkisini de etkiliyor. Hayatının kadınını bulmayı çok istiyor. Ama sonuç hep hüsran.

Melisa Döngel
Ceren Başar

“Madem o ayakkabı Sindirella’nın ayağına tam oturuyordu, o zaman neden düştü?”

Nam-ı diğer Cer… Eda’nın üniversiteden arkadaşı. Güzel, akıllı, şık ve başarılı. Annesi, babası, ağabeyi, amcası, dedesi hepsi avukat. Geri kalanlar da hakim, savcı. Ceren de tahmin edileceği gibi ailesinin yoğun baskısıyla hukuk okumuş. Oysa tek hayali ayakkabı tasarımcısı olmak. Ayakkabılara çok düşkün.

Çağrı Çıtanak
Ferit Şimşek

“ Eğer çaldığın kapı yüzüne kapanıyorsa, bir daha çal, bir daha çal”

Selin’in nişanlısı. Babadan kalma zengin. Otel işletiyor. Yakışıklı, şımarık, patavatsız, gösteriş meraklısı. Hayatta her istediği altın tepside sunulmuş: ortalama bir başarısı olduğu halde çok iyi okullarda okumuş, ailesinin her türlü imkanından yararlanarak yetiştirilmiş ve sonunda da oteller zincirinin başına geçmiş.

Elçin Afacan
Melek Yücel

“ Evli, çocuklu ve zengin kadın mutludur. Mutlu değilse bil ki şımarıktır”

Nam-ı diğer Melo. Eda’nın mahalleden çocukluk arkadaşı. Tombul, vücüduyla barışık, şen şakrak bir genç kadın. Kahkahası da bol, gözyaşı da… Giyinmeyi kuşanmayı, takıp takıştırmayı seviyor. Ev ekonomisi bölümünden mezun, Part-time kasiyerlik, part-time hosteslik yapıyor. Kafayı zengin koca bulmaya ve bol çocuk yapmaya takmış. Her aşkı hüsranla sonuçlanıyor.

Sitare Akbaş
Figen Yıldırım

“ Her şey benim istediğim gibi gittiği sürece, çok pozitif bir insanım”

Nam-ı diğer Fifi. Zengin ve sonradan görme ailesinden bıkmış usanmış. Sürekli siyah giyiyor, motora biniyor. Gerçek bir hayvansever. Ne iş yaptığını tam olarak kimse bilmiyor ama ailesinden para almadığı halde köşeyi döndüğü kesin. Sokak hayvanlarına yaptığı bağışlar dudak uçuklatıcı. Para hakkında ve kendisi hakkında konuşmayı sevmiyor. Zaten kısa ve öz konuşuyor. Her şeye negatif bakan, aşka inanmayan, aklına estiği gibi yaşayan ve konuşan biri.

Başak Gümülcinelioğlu
Pırıl Baytekin

“Hakkımda kötü bir şey duyuyorsanız, mutlaka çekemedikleri içindir”

İç mimar. Çok şık, hoş bir kadın. Ofistekilere sert, sivri dilli, ters; müşteriye baldan tatlı, güler yüzlü ve nazik. İşinde çok başarılı, çok hırslı. Ofis’te personel yönetimini kimse istemediği halde kendine iş edinmiş. Her toplantıda fikir beyan ediyor. Engin’e sözünü geçiriyor ama Serkan’dan çekiniyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 15

Alican Aytekin
Seyfi Çiçek

“Benim haberim yoksa doğru değildir”

Aydan Hanım’ın şoförü, dert ortağı, sırdaşı. Çok şık, telafuzu düzgün, kibar. İnce, zeki ve alaycı bir espri anlayışı var. Etrafta olan biten her şeyden haberi var. Aydan Hanım’a hayran. Onun için yapmayacağı şey yok. Ajanlık, sahtekarlık, kılık değiştirme… Ne gerekirse yapar, yeter ki Aydan Hanım’ın canı sıkılmasın.

Sarp Bozkurt
Erdem Şangay

“Bugünün işini yarına bırak. Ya da bırak başkası yapsın”

Engin’in asistanlığını yapıyor. Daha doğrusu yapıyormuş gibi davranıyor. Herkese saçma sapan akıl veriyor. Hiçbir şeyi dert etmiyor. Bu yüzden her işi ya erteliyor, ya unutuyor ya yanlış yapıyor ve ofisi sürekli kaosa sürüklüyor. Erdem aslında gerçekten çok zeki. Gerçek hayatla uyum problemi var.

Ahmet Mark Somers
Alptekin Bolat

“İki şeyi asla unutma. Pişmanlıklarını ve sevdiklerini”

Serkan’ın babası. Orta sınıf bir aileden geliyor. Ailede üniversite okumuş tek insan. İnşaat mühendisi. Çalıştığı her işte, çalışkanlığı zekası ve dürüstlüğüyle yükselmiş. Sonunda kendi şirketini kurmuş ve hızla işleri büyütmüş. Serkan aslında babasına benziyor. Ama hiçbir konuda anlaşamıyorlar. Anlaşacak kadar da konuşmuyorlar zaten.

İlkyaz Arslan
Leyla Haktan

“Bana panik yapma diyorlar; ama onlar Serkan Bey’le çalışmıyor ki!”

Serkan’ın özel asistanı… Aşırı panik ama aşırı tatlı bir kız. Serkan tersliği ile Leyla’yı paniğe sürüklemese her şey yolunda gidecek, işi de kotaracak ama olamıyor. İyi niyetli, saflık derecesinde temiz biri. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor. Herkesin yardımına da koşuyor ama biri ona sert bir şey söylediği anda her şeyi karıştırmaya, birbirine katmaya başlıyor.