Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’ye çok iddialı 2 dizi teklifi

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’ye çok iddialı 2 dizi teklifi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonun başında reytingleri düşen Sen Anlat Karadeniz’in vedasından sonra Ulaş Tuna Astepe, pek de ortalarda görünmemişti. Uzunca bir süre dinlenen oyuncu, yeni sezon öncesinde gelen dizi teklifleri üzerinden çok konuşulmaya başlandı.

Ünlü oyuncunun hayranları da yeni sezonda hangi yapımda ve nasıl bir rolde yer alacağını büyük bir merakla bekliyor. Ortaya çıkan iddialar ise Ulaş Tuna Astepe’nin iki dizi arasında kaldığı ve henüz kararını vermediği şeklinde.

Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberinde ortaya attığı iddiaya göre, TRT1 için hazırlanmakta olan Barbaros dizisi için Ulaş Tuna Astepe’ye teklif yapıldı. Ünlü oyuncunun dizinin ilk bölüm senaryosunu beğendiği ve ikinci bölümü de okumak istediği belirtiliyor.

Dizinin yönetmeni ile de görüşmek isteyen Ulaş Tuna Astepe, henüz kararını vermedi. Ancak oyuncuya bir başka teklif daha var.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, Tims&B tarafından hazırlanmakta olan Şeref Sözü dizisi de önemli bir teklif olarak masada duruyor.

Ulaş Tuna Astepe’nin bu diziden gelen teklife “Hayır” yanıtını verdiği belirtiliyor. Ancak oyuncunun henüz herhangi bir dizi için anlaşma yapmadığı da ifade ediliyor.