Ana sayfa Sosyal Medya İki eski rol arkadaşının desteğiyle, Bahar Şahin şov başlıyor!

İki eski rol arkadaşının desteğiyle, Bahar Şahin şov başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin hayranları uzun süredir ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönmesini bekliyor. Daha önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinden teklif aldığı ama kabul etmediği ortaya çıkan oyuncu, ayrıca Kanal D’nin komedi dizisi İyi Aile Babası’nın kadrosuna katılmış ama koronavirüse yakalanınca dizi başlamadan ayrılmıştı.

En son 2020 yılında Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakteri ile televizyon ekranında yer alan Bahar Şahin, ayrıca Duran isimli dijital dizide de 9 bölüm bulundu. Genç oyuncunun Zalim İstanbul’daki güçlü performansı hala akıllarda ve hayranları yeni dizisi Gülümse Kaderine’yi merakla bekliyor.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata atılma hikayesini yansıtacak olan Gülümse Kaderine dizisi etkili bir dram yapımı olacak. Bahar Şahin göz önündeki isim ve dizi biraz da onun etkili performansı ile öne çıkacak gibi gözüküyor.

İki eski rol arkadaşının desteğiyle, Bahar Şahin şov başlıyor! 7

Gülümse Kaderine dizisinde Sude Zülal Güler de bulunuyor ve Bahar Şahin ile birlikte hikayenin sürükleyici karakterlerinden birisine hayat verecek. Bahar Şahin ayrıca yıllar önce dikkat çektiği O Hayat Benim dizisindeki rol arkadaşlarından Ahu Sungur ile yine bu dizinin setinde buluştu. Ayrıca Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterini canlandıran Mine Tugay da Bahar Şahin’in eski rol arkadaşı….

Mine Tugay ve Ahu Sungur gibi iki tecrübeli kadın oyuncunun da öne çıkacağı Gülümse Kaderine dizisi 27 Nisan Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak.

Dizide Bahar Şahin’in öne çıkması bekleniyor. Sosyal medyada da hayranları tarafından heyecanla beklenen Bahar Şahin, uzun bir aradan sonra yeniden televizyonda kendisini gösterme fırsatı bulacak. Dram rollerinde çok iyi olduğunu Zalim İstanbul ile kanıtlayan oyuncu, yine ekran başındaki izleyicilere gözyaşı döktürecek.

Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. İşte bu yapımda yer alan tüm oyuncular:

“Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.”