Ana sayfa Sinema İki proje araaı nişanlanan Demet Özdemir setten sete koşuyor!

İki proje araaı nişanlanan Demet Özdemir setten sete koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. En son Disney Plus için Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerini tamamlayan Özdemir şimdi de bir sonraki projesi için sete çıktı.

Dizi dünyasının en başarılı oyuncularından Demet Özdemir bu aralar bir hayli koşuşturmacalı günler yaşıyor. Yaz tatili yapmak yerine çalışmayı tercih eden, arada bir de sevgilisi Oğuzhan Koç’la nişanlanan Özdemir bir setten diğerine koşuyor.

Başarılı oyuncu en son Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda’nın setindeydi. Demet Özdemir Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’la başrolü paylaştığı dizide bir gazeteciyi canlandırdı. Resmi bir açıklama yapılmasa da belli ki Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri tamamlandı. Çünkü gelen bilgiye göre Demet Özdemir şimdi de Aşk Taktikleri filminin ikincisi için sete çıktı.

İki proje araaı nişanlanan Demet Özdemir setten sete koşuyor! 7

Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat’da Netflix’te gösterime girmişti. Lanistan Medya tarafından çekilen film yayınlanır yayınlanmaz çok büyük başarılara imza attı. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi. Filmin sosyal medyadaki etkileşim başarısı da izlenme oranlarının artmasını sağladı.

Bu başarının üzerine filmin ikincisinin çekilmesi gündeme geldi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak Demet Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada “Evet böyle bir niyet var ama henüz kesinleşen bir şey yok” demişti. Bu açıklamadan yaklaşık iki ay sonra Aşk Taktikleri 2’nin çekimlerinin başladığı haberi geldi.

Aşk Taktikleri filminin bu kadar büyük başarıya ulaşmasında en büyük etkenin Demet Özdemir’in Demet Özdemir’in yurt dışındaki hayranları olduğu belirtiliyor. Yetenekli oyuncu başrolünü Can Yaman’la paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle yurt dışında çok büyük bir başarı elde etmiş, adını sınırların dışına çıkarmayı başarmıştı. Özdemir, Erkenci Kuş’un ardından rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de bu başarısını perçinlemişti.