Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci babalığa ısınıyor. Ünlü oyuncu oğluyla bakın ne yaptı!..

İsmail Demirci babalığa ısınıyor. Ünlü oyuncu oğluyla bakın ne yaptı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz Mayıs ayının son günlerinde ilk çocuklarını kucaklarına alan oyuncu çift İsmail Demirci ile Hande Soral anne babalığın tadını çıkarıyor.

Oğullarına Ali ismini veren çiftten İsmail Demirci, çocuğu doğduğu dönem başrolünde yer aldığı Fox TV’de yayınlanan İyilik dizisi için setteydi.

O dönem yoğun çalıştığı için oğluyla çok vakit geçirememekten yakınan ünlü oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte hem dinleniyor hem de tüm vaktini minik oğlu Ali’yle geçiriyor.

İsmail Demirci babalığa ısınıyor. Ünlü oyuncu oğluyla bakın ne yaptı!.. 7

İsmail Demirci instagram hesabında oğluyla birlikte ilk pozunu yayınladı. Fotoğrafa, “Oğlumla alemlere akıyoruz”  notunu düşen oyuncu hayranlarını hem güldürdü hem de mest etti.

Oyuncunun paylaşımı hayranlarından kısa sürede binlerce nazar boncuğu emojisi aldı. İsmail Demirci’nin İyilik adlı dizide birlikte rol aldığı oyuncular Sera Kutlubey ve Perihan Savaş da, “Çok tatlısınız” yorumunda bulunurken, Hande Soral ise eşi ve oğlunun fotoğrafına yaptığı, “Yakışıklılara bak üff” şeklindeki yorumuyla dikkat çekti.

Hande Soral doğumdan sonra yaptığı açıklamada, oğluna annesinin de desteğiyle kendinin bakacağını ve bakıcı tutmadıklarını söylemişti. Oyuncu 6 ay sonra gelen teklifleri değerlendirebileceğini içine sinen bir proje olduğu taktirde oğlu Ali’nin de kendisi ile sete geleceğini ifade etmişti.