Ana sayfa Sosyal Medya Melis İşiten eski eşi Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü bakın nasıl kutladı!

Melis İşiten eski eşi Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü bakın nasıl kutladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –2019 yılında boşanan ünlü oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten kızları Ada ile birlikte vakit geçirmek amacıyla sık sık bir araya geliyorlar.

Boşandıktan sonra ilişkilerini arkadaşça devam ettiren ikili, birbirlerinin özel günlerini de unutmuyorlar. Oyuncu Melis İşiten kızının babası eski eşi Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak oyuncunun doğum gününü kutladı.

Eski eşiyle birlikte, geçmiş yıllara ait birlikte bir fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan Melis İşiten, “Ama nasıl güzel büyüdük yol arkadaşım. İyi ki doğmuşsun” ifadelerini kullandı.

Melis İşiten eski eşi Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü bakın nasıl kutladı! 7

Çift en son kızları Ada’nın mezuniyet töreninde bir araya gelmiş birlikte pozlarını sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşmışlardı.

Törende kızı ve eski eşiyle objektif karşısında poz veren oyuncu Melis İşiten, o anları “Gururumuz senin gülüşün… Yolun açık olsun kızımız” notuyla instgrtam hesabında yayınlamıştı.

3 yıldır ayrı olmalarına rağmen 5 yaşındaki kızları Ada ile birlikte vakit geçirmek için sık sık bir araya gelen ünlü çift, kızlarının ilk mezuniyeti ile birlikte hem gurur hem de büyük mutluluk yaşadı.