Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’ın yakışıklı Demir’i Yiğit Kirazcı’nın büyük dönüşü!

Çatı Katı Aşk’ın yakışıklı Demir’i Yiğit Kirazcı’nın büyük dönüşü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazezetesi.com / Detay – Son dönem ekranın en sevilen oyuncularından biri olan Yiğit Kirazcı’nın yeni projesi belli oldu. En son Netflix dizisi 50 Metrekare’de hayranlarıyla buluşan Kirazcı bu kez Fox TV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.

37 yaşındaki Yiğit Kirazcı, 2016 yılında Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk karakteriyle geniş kitlelere ulaştı. Bugüne kadar Güllerin Savaşı, Seni Kimler Aldı, Hakan Muhafı, Yüzleşme gibi birçok dizide rol alan Kirazcı esas patlamasını ise 2020 yılında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisiyle yaptı. Kirazcı dizide Demir Yılmaz isimli karakteriyle hayran kitlesini ikiye katladı.

Yiğit Kirazcı’yı son olarak Netflix dizisi 50 Metrekare’de izledik. Başrollerinde Aybüke Pusat ve Engin Öztürk’ün yer aldığı dizide Kirazcı, mahallenin bıçkın delikanlısı Yakup karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini herkese gösterdi.

Çatı Katı Aşk'ın yakışıklı Demir'i Yiğit Kirazcı'nın büyük dönüşü! 7

Yakışıklı oyuncu şimdi de yabancı dizi The Split’in Türkiye uyarlamasıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Türk izleyicisinin pek alışkın olmadığı hukuk türündeki The Split, boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor.

Kardeşlerin hayatı, 30 yıldır haber almadıkları babalarının ortaya çıkması ile alt üst olur. Yıllar sonra bir araya gelen baba ve kızları geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalır.

Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizide Yiğit Kirazcı’ya Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk gibi usta oyuncular eşlik edecek. Fox TV’de eylül ayında yayınlanaca dizinin çekimleri ağustos ayında başlayacak.