Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 27 Eylül Cuma Manu ameliyatta, ölecek mi?

İkimizin Yerine 27 Eylül Cuma Manu ameliyatta, ölecek mi?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 385. bölümde neler olacak? Ratan kendini garantiye almak için Ganga ve Jagdish’ten para talep eder. Manu’nun hayatı kurtulacak mı? Ameliyat başarılı geçecek mi? Kanal 7’nin sevilen dizisi İkimizin Yerine 27 Eylül Cuma günü 385. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Peki bu bölümde izleyicileri neler bekliyor? İlk detayları videodan izleyebilirsiniz.

385. bölüm özeti ise şöyle:

Sanchi, Vivek ile evlenmeyi kabul eder. Ama Vivek, ailesi ile bağlarını koparmak zorunda kalır. Sanchi ise Vivek’in ailesi ile arasının bozulmasından kendini sorumlu tutar.

Vivek’in sevgisi ve anlayışlı tavırları Sanchi’yi evlenmeye ikna eder. Ama Sanchi, bu evliliğin Vivek’i iyice ailesinden uzaklaştırmasından korkar ve onlarla aynı evde yaşamak istediğini söyler.

Ancak Vivek, annesi ve babasının Sanchi’yi istemeyeceğinin farkındadır. Diğer taraftan Pratan, ilik nakli için yeni şartlar öne sürer. Pratan, Jagdish’ten hem Manu’yu hem de her ay kendisine para yatırılmasını ister.

Ayrıca Manu’nun gelecekte nasıl bir okula gideceğine de kimsenin karışmaması şartını koşar. Ganga ve Jagdish Manu’nun yaşaması için şartları kabul edecek mi?