Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 29 Mart Cuma 203. Bölüm Özetini İzle

İkimizin Yerine 29 Mart Cuma 203. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 203. bölümde neler olacak? Anandi ve arkadaşını takip eden adamlar onları bulmak icin ellerinden geleni yaparlar. Anandi onları polise sikayet etse de bir sonuc alamaz. Adamlar Anandi’yi buldugunda ne olacak?

ADAMLAR ANANDİ’Yİ ARIYOR! İkimizin Yerine dizisinin 203. yeni bölümü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşacak. 203. bölümde neler olacağının detaylarını videodan izleyebilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…

İkimizin Yerine dizisinin 202. son bölümünde neler yaşanmıştı?

İkimizin Yerine dizisinde bugün Anandi, öğrencilerine gazete çıkarma fikrini söyler. Köylüler gazete fikrine çok sevinir ve herkesin bilinçleneceğini düşünürler.

Anandi, köyde ve dünyada olan gelişmeleri herkesin öğrenmesi için gazetenin öneminden bahseder. Bunun üzerine öğrenciler, gazete çıkarmayı teklif eder ve tüm öğrenciler heveslenir. Anandi ise dul kaldığı için yaşamaya hak görmeyen Ayşa’ya destek olmak isterken başını derde sokar. Anandi, tehlikeden kurtulabilecek mi?

Öte yandan Gauri, babasının hastalığına çok üzülür. Gauri, ailesinin yanında olmadığı için kötü hisseder. Üstüne üstlük Jagdish’in ev işlerinde Gauri’ye yardım etmemesi sorun olur. Ancak Gauri, Jagdish’in hazırladığı sürprizi öğrendiğinde ona sert davrandığı için pişmanlık yaşar.