Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 5 Ocak Pazar 485. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine 5 Ocak Pazar 485. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi İkimizin Yerine 5 Ocak Pazar tarihli 485. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.Videodan fragmanı izleyebilirsiniz. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında… Yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Akira Ketara’ya Kundan’ın evli olduğunu söyleyen kişinin peşine düşer. Akira Ketara’yı arayan kişinin Kamli olduğunu öğrenecek mi?

Manu ve Puja evlenmeye karar verir. Onlar evlilik ritüellerini gerçekleştirirken Nandini onları görür ve tebrik eder. Ganga ise oğlunu bulmak için gazeteye ilan verir.

Öte yandan Akira Ketara’yı arayıp Nandini’den haberdar eden kişinin kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Onu bulunca intikamını alacağını söyleyen Akira belediye başkanı seçilir.Yenge ise Kamli’yi arayıp onu uyarır.

Akira Kundan’ın evli olduğunu Ketara’ya söyleyen kişinin Kamli olduğunu anlayacak mı?

Künye:
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Toral Rasputra, Surekha Sikri, Siddharth Shukla, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana, Avinash Mukherjee, Sriti Jha
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat