Ana sayfa Dizi Haberleri ATV, dram içerikli iki yaz dizisiyle bu sezon rakiplerine fark atıyor!

ATV, dram içerikli iki yaz dizisiyle bu sezon rakiplerine fark atıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz dizisi denildiğinde akla hemen romantik komediler geliyor. Çünkü izleyiciler sıcak yaz aylarında daha çok hafif ve eğlenceli yapımlar seyretmek istiyor. Ancak ATV geçen bu yazdan beri farklı bir taktik deniyor. Rakiplerinin aksine yaz sezonunda dramatik diziler ekrana getiren ATV geçen yaz Kalp Yarası’nı ekrana getirerek bu taktiğiyle başarı sağlamıştı. Bakalım bu yaz da Gül Masalı ve Sevmek Zamanı ile aynı başarıyı elde edebilecek mi?

Kanallar bu yaz da romantik komedi dizileri ekrana getiriyor. ATV geçen yaz farklı bir taktik deneyerek son derece ağır bir dram olan Kalp Yarası’nı haziran ayında ekrana getirmişti. Dizi, ilk başlarda yaz aylarına ağır kaçtığı için eleştirilmişti.

ATV, dram içerikli iki yaz dizisiyle bu sezon rakiplerine fark atıyor! 8

Ancak senaryosunu duayen yazar Tomris Giritlioğlu’nun kaleme aldığı, başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı Kalp Yarası izleyici tarafından çok sevilmiş ve sekiz ay kadar sürmüştü. Kalp Yarası, şubat ayında yayınlanan 32. bölümle ekrana veda etmişti.

ATV, geçen yaz bu taktiğinin işe yaramasından faydalanarak bu yaz bir deği iki tane dram içerikli diziyi ekrana getiriyor: Sevmek Zamanı ve Gül Yarası. Her iki dizi de dram içeriğiyle diğer kanalların yaz dizilerinden ayrışıyor.

ATV, dram içerikli iki yaz dizisiyle bu sezon rakiplerine fark atıyor! 9

Başrollerini Deniz Işın ve İlhan Şen’in paylaştığı Sevmek Zamanı, 20 Haziran Pazartesi günü ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Deniz Işın’ın Firuze ve İlhan Şen’in de Kaan karakterlerine hayat verdikleri dizinin konusuyla ilgili bir açıklama yok. Ancak tanıtımlardan anlaşıldığı kadarıyla Sevmek Zamanı, acıklı bir aşk hikayesini anlatacak.

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı Gül Masalı ise izleyiciyi güllerin memleketi Isparta’ya götürecek. Güçlü bir dram hikayesinin ön plana çıktığı Gül Masalı’nda, şehir hayatı yaşayan Gonca’nın Isparta’ya gidişi ile başlayan bir aşk öyküsü ekranlara taşınacak. Gül Masalı’nın ilk bölümü 19 Haziran Pazar akşamı