Ana sayfa Dizi Haberleri İkinci sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru reytinglerini yükseltebilecek mi?

İkinci sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru reytinglerini yükseltebilecek mi?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Kasaba Doktoru, iddialı hikayesi ve oyuncularına rağmen reyting savaşına çok hızlı bir giriş yapamadı. Ancak dizi naif hikayesiyle çok sevildi. İkini sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru’nun yeni bölümlerindeni performansı çok merak ediliyor.

Geçen sezonun neredeyse ortasında yayına başlayan Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıktı. Yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşıyor.

İlk bölümü nisan ayında ekrana gelen Kasaba Doktoru, neredeyse sezonun sonunda reyting savaşına giriş yapmıştı. Dolayısıyla başladıktan kısa süre sonra sezon arası vermek zorunda kalmıştı. İkinci sezon için sete çıkan ve çekimlere başlayan dizi ekibinin yeni bölümlerdeki performansı şimdiden büyük merak konusu.

İkinci sezon için sete çıkan Kasaba Doktoru reytinglerini yükseltebilecek mi? 7

Kasaba Doktoru dizisi 13. bölümü ile 1 Temmuz Cuma akşamı sezon finali yapmıştı. Eylül ayında yeniden ekrana gelecek dizinin oyuncuları bu süreci tatille değerlendirirken çok yakında yeniden çalışmalara başlayacak. Dizinin ikinci sezonunun ilk sezondan daha etkili olması ve daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi bekleniyor.

İlk sezonda çok büyük bir çıkış yapamayan dizinin ikinci sezonunda reytinglerini yükseltmesi bekleniyor. Kasaba doktorunda özellikle Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı çift izleyiciler tarafından çok beğenilmişti.

Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne çıkan bir hikayeye sahip. Şimdiye kadar yayınlanan 13 bölüme ilgi beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi oldu Kasaba Doktoru.