Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “İkizler Burcu Mart ayında nelere dikkat etmeli?” İşte Şenay Devi’nin önerileri…

“İkizler Burcu Mart ayında nelere dikkat etmeli?” İşte Şenay Devi’nin önerileri…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili ikizler, bu ay hayatınıza rehberlik edip sizi doğru şekilde yönlendirecek önemli insanlarla iş ve eğitim hayatınızda bir araya gelebilir fikir ayrılığı yaşadığınız insanlarla ise fikirlerinizi kabul ettirebileceğiniz önemli gelişmeler içerisinde bulunabilirsiniz.

Bu ay finansal konularda da rahatlamalar yaşayacaksınız. Sadece bilmediğiniz işlere yönelmemeniz akıllıca olacaktır. Riskler büyük kayıpları ve maddi zararları beraberinde getirebilir.

Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden bir beraberliğiniz varsa eğer yakınlarınızın desteği ile ilişkinizi resmileştirmek için bir adım atabilirsiniz. Duygusal olarak kalbinizin sesine kulak vermeli kimin ne dediğini umursamadan ilerlemelisiniz.