Ana sayfa Günlük Burç Yorumları İkizler Şubat ayı burç yorumunda sosyalleşme ve parasal konularda müjdeler var!

İkizler Şubat ayı burç yorumunda sosyalleşme ve parasal konularda müjdeler var!

tarafından ker_def

Burçlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunan astrolog Demet Baltacı, İkizler burçları için önemli bilgiler vermeye devam ediyor.

Youtube kanalında paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Baltacı, Şubat ayı için önemli yorumlarda bulundu.

İkizler burcuna Şubat ayı için dikkat çeken sözler söyleyen Demet Baltacı, şu detayların altını çizdi:

“İkizler ve yükseleni ikizler olanlar, Şubat ayı sizin için yurt dışı, akademik konular, uluslararası alanlarda büyük açılımlar getirebilir.

İlişkiler ve işbirlikleri alanında iyimser ve pozitif enerjiler olacak.

Arkadaş çevreniz, sosyal çevrenizdeki etkileşimleriniz güçlenecek.

Günlük hayatınız biraz daha hareketlenecek, sosyalleşeceksiniz. Yurt dışı etkiler çok güçlü. Özel seyahatler, geziler, kültürel konular olabilir. İş amaçlı uluslararası bağlantılar ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

İnternet, sosyal medya, bilişim işleri konusunda da hareketli bir aydasınız. Eğer iş kurmak istiyorsanız Kova yeni ayı her türlü teknolojik işlerini yapabileceğiniz bir dönem.

Ayın ortalarından itibaren enerji değişimlerini hissedeceksiniz. Aya hızlı ve aktif başlayacağız ama ay ortalarından itibaren özel hayatımızda ve iş hayatımızda daha istikrarlı, güvenli hareket etmek isteyeceğiz. Kariyer hedeflerinizde daha büyük pencereden bakacaksınız.

Bir girişimde bulunmak istiyorsunuz ve parasal kaynağa ihtiyacınız var. Bu alanlarda iç güdülerinize ve sezgilerinizi dinleyin. Aile büyüklerinin önerilerini dinleyebileceğiniz bir döngüye girebilirsiniz.

Hayatınızda aile, kariyer, kişisel güvenlik, özel yaşam gibi alanlarda tamamlamalar, dönüşümler ve farkındalıklar ile karşılaşacaksınız.

Aile ortamınızda güvenlik ile ilgili konularda, yaşam şartlarınızda bazı sizi rahatlatacak, bazı eksikleri tamamlayacak koşullar oluşabilir.

Emlak işleri, aileye ait mülkler, mal varlıkları ile ilgili tamamlamaların olabileceği bir dönemdesiniz. Taşınmak istiyorsanız, uygun bir yer bulabilirsiniz.

Aile ile ilgili mevzular olabilir. Sağlık sorunları veya özel hayat olarak… Birçok sorunun olumlu bir şekilde çözüm yollarının bulunabileceği verimli bir dönem oluşacak.

Yardıma ihtiyacınız varsa bunu alabilir, tıkanan işleriniz çözüme kavuşabilir.

Parasal kazanç elde etme konusunda da olumlu etkiler var.

Sağlık alanında aileniz ile ilgilenmeniz gerekebilir.”