Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Ezgi Mola! Masumlar Apartmanı setindeki pozundaki detayı gören kahkahayı bastı!

İlahi Ezgi Mola! Masumlar Apartmanı setindeki pozundaki detayı gören kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok konuşulan, hatta dillerden düşmeyen projesi Masumlar Apartmanı oldu desek yeridir. Sadece reytinglerde değil, sosyal medyada da ilk sırayı kimselere bırakmayan Masumlar Apartmanı dizisiyle birlikte oyuncular da ön plana çıktı ve gündemden düşmüyor.

Özellikle 8 yıl aranın ardından dizilere tekrar dönen Ezgi Mola, Safiye karakteri ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakırken, günlük hayatın içinde de espri konusu olmaya devam ediyor. Safiye’nin obsesif kompülsif bozukluğu yaşayan birisi olarak takıntılı, her şeyin pis olduğunu ve temizlenmesi gerektiğini düşünen tavrı dramatik olsa da sosyal medyada karakterle ilgili kimi espriler de yapılıyor.

Nohutları tek tek yıkaması, domatesleri, fasulyeleri, eline geçen her şeyi sabunlaması tiye alınıyor. Dizideki travmatik durum ve hikaye merakla izlenirken, ister istemez sosyal medyada espri konusu oluyor Safiye karakteri.

Ezgi Mola bile evde temizlik yaparken “Safiye’ye hazırlanıyorumdur” esprisini yaparken, izleyiciler de “Safiye’ye bağlamak” şeklinde kimi durumları espri katarak yorumluyorlar. Ezgi Mola, bir anda gündemin en çok konuşulan ismi olunca, sosyal medyası da eskisinden daha çok ilgiyle izleniyor.

İlahi Ezgi Mola! Masumlar Apartmanı setindeki pozundaki detayı gören kahkahayı bastı! 8

Mola, sık sık dizinin setinden paylaşımlar yapmakta. Son olarak dizinin çekildiği apartmanın önünde kızkardeşlerini oynayan Gizem Katmer ve Merve Dizdar ile birlikte yönetmen Çağrı Lovustalı’nın da olduğu bir pozlarını paylaştı. Dizdar’ın story’sinden alıntıladığı paylaşıma düştüğü bir not, herkesin detaya takılıp kahkaha atmasına neden oldu.

Çekimler sürerken set arasında verildiği anlaşılan pozu vermeden önce, muhtemelen Ezgi Mola, elinde bulunan ve sahne içinde kullandığı bezi kapının koluna asmıştı.

Bu detayı da açıklamasına “Tabii ki arkada bez olacaktı” diyerek ekledi. Tabii bezi gören kahkahayı bastı…

İşte o paylaşım:

İlahi Ezgi Mola! Masumlar Apartmanı setindeki pozundaki detayı gören kahkahayı bastı! 9