Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den Yasak Elma’ya sitemli gönderme! Setteki mutluluk kaynağı belli!

Eda Ece’den Yasak Elma’ya sitemli gönderme! Setteki mutluluk kaynağı belli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, Mart ayında karantina sürecinde ara vermiş ve sezon finali yapılmadan aylarca yeni sezon için beklenmişti. Temmuz ayının ortasında da çalışmalar başlamıştı. Uzun aranın ardından sete dönen oyuncular ve ekip mutluydu.

Stoklu giden dizi, 4. sezonunda da yine ilgiyi üstünde tutmayı başarırken, çalışma temposunun yoğun olduğu ve yorgunlukların başladığı da Eda Ece’nin bir paylaşımına düştüğü küçük notla anlaşıldı. Eda Ece, kucağında Kuzey bebek ile verdiği poza, “Gece set sabah set hayat böyle!” notunu düşerek üstü kapalı bir sitem yapıyordu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çeken oyuncu, aslında Kuzey ile keyifli bir anının kısa bir videosunu çekmiş ve bir not düşmüştü. Dizide Halit Can olarak izlediğimiz Kuzey bebek, hem izleyenlerin hem de Eda Ece’nin maskotu. Ece, adeta sette kucağında büyüyen Kuzey ile fotoğraflarını sık sık sosyal medyadan paylaşmakta.

Minik Kuzey Gezer, tam 40 günlükken geldi sete ve 9 Eylül 2019 doğumlu. Küçük oyuncunun neredeyse gözünü sette açtığını söylesek yeridir. Tabii Eda Ece’nin kucağından da inmedi. Ona o kadar alışkın ki makyaj yapılırken Eda Ece’nin kucağında oturup sesini bile çıkarmıyor.

Eda Ece, sık sık Kuzey Gezer ile fotoğraflarını, videolarını instagram sayfasından paylaşmaya devam ediyor. Minik Kuzey’in hem Eda Ece’ye hem de setteki diğer oyunculara çok alıştığı da bu çekimlerden görülmekte. Set ortamında da çok sakin olduğu anlaşılıyor.

Eda Ece, daha minicikken kucaklamaya başladığı ve birlikte oynadığı Kuzey’i o kadar çok seviyor ki her fırsatta dile getiriyor. Oyuncu minik Kuzey’i ikinci annesi gibi sahiplenmiş adeta.

Çevresinde yaşanan durumdan habersiz, makyaj masasında Eda Ece’nin kucağında oturmuş onun telefonuna öyle bir bakıyor ki gülümsetti.

Yoğun çalışma saatlerinden muzdarip olduğu görülen Eda Ece ise “Gece set, sabah set hayat böyle! Kuzey Gezer’in sette olması her zaman mutluluk” notunu düşmüş.