Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Nurgül Yeşilçay! Kamera görmüş, beni çek diye hopluyor!

İlahi Nurgül Yeşilçay! Kamera görmüş, beni çek diye hopluyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımlarla takipçilerine kimi zaman mini dizi tadında ya da skeç tarzında eğlenceli anlar sunuyor. Oyuncu, zaman zaman ev hallerini yansıttığı video ve fotoğraflarıyla gülümsetiyor.

Geçtiğimiz günlerde yeğeniyle aşure yapmalarını çeken oyuncu, hızlandırılmış bir şekilde yayınladığı video ile güldürmüştü. Yeşilçay, kamera önündeki başarısını esprili halleriyle kamera arkasında da göstermeye devam ediyor. Kısa bir süre içinde yeni dizisi Kefaret ile ekranlara gelmesi beklenen oyuncu, bir fırsat bulup yine tatile gitmiş anlaşılan.

Oyuncu, yaz sezonunda Bodrum’da tatil yapmıştı. Daha sonra hem Mert Fırat ile oynayacağı Kefaret dizisi hem de dijital bir kanal için çekilecek ve Türkiye’nin ilk smart sitcom’u ünvanını taşıyacak olan komedi dizisi Vahşi Şeyler için İstanbul’a döndü.

Yeşilçay’ın sosyal medya paylaşımlarına son eklediği bir video ise kahkaha attırdı. Oyuncu, bir plajda çekilen videosunda çevreyi göstermeye çalışan kamera arkasındaki kişinin önüne atlayıp, ısrarla kameraya girmek için dönüyor. Mizansen mi yaptı, yoksa gerçekten o an içinden öyle mi geldi bilinmez ama Yeşilçay, takipçilerini olduğu kadar kimi meslektaşlarını da güldürdü.

Videoyu izleyen Demet Evgar kahkaha emojileriyle yorum yaparken, Burcu Kara da ‘Oley’ sözüyle kalp emojisi koymuş. Selim Bayraktar’ın da “Hah şöyle, hemen bordu taksınlar ayağına. Öyle kumda olmaz” diyerek esprili bir yorum yapmış.

Oyuncu, videonun konum kısmına da ‘orijinal ses’ notunu düşmüş.

İşte o paylaşım.

Tatil matil