Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’e 3 saat içinde binlerce beğeni aldıran ev hali!

Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’e 3 saat içinde binlerce beğeni aldıran ev hali!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süren bir aranın ardından Bay Yanlış dizisiyle ekranlara dönen Özge Gürel, şu sıralar yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmekte. Oyuncu, Can Yaman ile birlikte kamera karşısına geçtiği Fox TV’nin dizisinde Ezgi karakterine hayat veriyor. Gürel’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise ilgiyle takip edilmekte.

Oyuncunun şu anda 4,6 milyon takipçisi bulunuyor. Özellikle İtalyan hayranlarının yoğunluğu da göz ardı edilemez bir durum. Türk ve yabancı pek çok kişinin takibinde olan oyuncu, yaptığı paylaşımlara da büyük etkileşimler almakta. Oyuncu Serkan Çayoğlu ile Kiraz Mevsimi dizisinden beri birlikte olan Gürel, ev haliyle verdiği bir pozuyla dikkat çekti.

Özge Gürel, evde kanepenin üstünde yastıklarla verdiği pozda, pembe bir şort ve beyaz bir tişörtle tamamen yazlık ev modunda. Gürel’in hayranları, oyuncunun bu pozuna 2 saat içinde 316 binden fazla beğeni ve 3 binden fazla da yorum yapmış durumdalar.

Başarılı oyuncu, hem ekrandaki dikkat çeken dizisi hem de tarzıyla beğenilen bir isim. Bir çorap markasının da bir dönem yüzü olan Özge Gürel, aynı zamanda giyim tarzıyla da özellikle genç kadınların markajında…

İşte oyuncunun son paylaşımı:

????????

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e 3 saat içinde binlerce beğeni aldıran ev hali! 8

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e 3 saat içinde binlerce beğeni aldıran ev hali! 9