Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer alacağı diziye hikayeyi güçlendirecek yeni oyuncular katılıyor!

İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer alacağı diziye hikayeyi güçlendirecek yeni oyuncular katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baharın gelmesiyle birlikte yaz dizileri için hazırlıklar son aşamaya geldi ve çekimler için start verilmeye başlandı. Genelde yaz sezonunda romantik komedi ağırlıklı diziler ekrana gelmekte. Sezon boyunca ağır dram dizileriyle yorulan izleyiciyi rahatlatmak amaçlı hikayesi daha eğlenceli yapımlar ekrana geliyor.

Nisan ayı başında kanalların yaz dizileriyle ilgili haberler de gelmeye başladı. Bu diziler arasında iki genç ve başarılı isim; İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer alacağı, ismiyle de ilgi çeken bir Kanal D’nin yeni dizisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Romantik komedi türünde bir yazlık dizi olacağı tahmin edilen projenin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapacak, senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından yazılacak.

İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer alacağı projeye yeni oyuncular katılıyor! 2

Genç kuşağın öne çıkan yıldızları İlayda Alişan’ın “Asya” karakterine ve Burak Yörük’ün “Tarık” karakterine hayat vereceği dizinin kadrosuna Erkenci Kuş dizisinin Ayhan’ı Ceren Taşçı, şu anda Aşk Mantık İntikam dizisinde Menekşe rolüyle Zeynep Kankonde ve İlkin Tüfekçi katıldı.

Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizide ablası oyuncu olmak isteyen Asya’nın yönetmenin keşfiyle bir anda değişen hayatı renkli bir dille ekrana taşınacak.