Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Adım Farah dizisinin sosyal medya başarısı parmak ısırtıyor!

Demet Özdemir ile Adım Farah dizisinin sosyal medya başarısı parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Adım Farah dizisinin sosyal medya ortamında sergilediği etkileşim gücünün en önemli nedenleri arasında başrolde Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in bulunması…

İki oyuncunun hayranları çılgınlık boyutunda bir desteği sergiliyor. Reytinglerde düşük oranlar elde etmesine rağmen Adım Farah dizisinin sosyal medyanın en popüler dizisi olarak öne çıkmasının bundan başka açıklaması olamaz.

İkinci sezona başlayan Adım Farah dizisinin yenilenen hikayesine tüm izleyicilerin de destek verdiğini söyleyemeyiz. İlk sezondaki hikayeyi daha çok beğenenler olduğu gibi, diziye devam etmek istemeyenler de çok olunca reytinglerde ciddi bir düşüş yaşandı. İzleyici kaybını ciddi şekilde hisseden Adım Farah dizi projesinin sosyal medyada tüm diğer dizilerden daha çok konuşulması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Adba TV tarafından 2-8 Ekim tarihleri arasında yapılan araştırmada en popüler dizi olarak Adım Farah projesi ilk sırada yer aldı. Hem de sezonun en başarılı dizisi Yalı Çapkını’nı bile geçmeyi başaran Adım Farah, sosyal medyada adeta fark atıyor.

Demet Özdemir ile Adım Farah dizisinin sosyal medya başarısı parmak ısırtıyor! 8

Yine Adba TV tarafından 3-9 Ekim tarihleri arasında yapılan araştırmada da en popüler kadın oyuncular listesinde Demet Özdemir yine bir numara oldu. Hande Erçel’i farklı bir şekilde geride bırakarak zirveyi elde eden Demet Özdemir’e olan bu yoğun ilginin Adım Farah dizi projesinin sosyal medyada çok yoğun şekilde desteklendiği gerçeği ile uyuştuğunu söylemek gerekiyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin hayranları sosyal medyada diziye çok yoğun bir destek sunuyor ama bu durumun reytinglere yansımaması da bir tezatlık oluşturuyor.

Demet Özdemir ile Adım Farah dizisinin sosyal medya başarısı parmak ısırtıyor! 9