Ana sayfa Sosyal Medya İlk kez çocuğunu kucağına alan Emre Karayel’in babalık heyecanı yeni başlıyor

İlk kez çocuğunu kucağına alan Emre Karayel’in babalık heyecanı yeni başlıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Emre Karayel baba oldu. Oğlu Can’ı kucağına alan Emre Karayel, eşi Gizem Karayel ile hastane çıkışı merak edilen soruları cevapladı.

Emre Karayel ile eşi Gizem Karayel’in hastane çıkışında doktorları da yanlarındaydı. Çok güzel bir gebelik süreci geçiren Gizem Karayel, 3 kilo 575 gram ile sağlık bir şekilde Can bebeği dünyaya getirdi.

Abisi de bir kadın doğumcu olan Emre Karayel, doğuma girdiğini söyleyerek eşiyle birlik iyi bir tecrübe yaşadıklarını, çok heyecanlandığını ifade etti. “Bu bir mucize ve bu mucizeye tanıklık etmek, hep birlikte onun dünyaya gelmesini görmek, çok güzel, çok keyifli bir şey, çok mutluyum” dedi.

İlk kez çocuğunu kucağına alan Emre Karayel’in babalık heyecanı yeni başlıyor 7

Sosyal medyadan tebrik mesajları gönderen tüm sevenlerine de teşekkür eden başarılı oyuncu, çocuğunun ismini abisinin koyduğunu söyledi; “Can’ın ismini abim koydu. Üç kuzen, üçünün de isminin tek heceli olmasını istedik.”

Daha önce yer aldığı dizilerde provasını yaptığı babalığın tarifsiz bir duygu olduğunu da dile getiren Emre Karayel, “Ben kucağıma aldığımda böyle bir mucizenin parçası olduğum için çok mutlu oldum, acayip bir şey. Hastaneden çıkmadan göğsümde uyudu, tarif edilemez şeyler yaşıyorum” dedi.

Doğuma gelirken babasının da rahatsızlandığını söyleyen Emre Karayel, farklı heyecanlar yaşadığını, babasının da iyileşmesiyle güzel haberler almaktan mutluluk duyduklarını, son kararları olarak babasının ismini de ekleyerek bebeklerine Can Öcal adını verdiklerini dile getirdi.