Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinden sonra Emre Karayel yeniden setlere bomba bir projeyle dönüyor!

Son Yaz dizisinden sonra Emre Karayel yeniden setlere bomba bir projeyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonunun başında yayından kaldırılan Son Yaz dizisinde, 20 bölüm süren ilk sezonda yer alan isimlerden birisi de Emre Karayel oldu… Fox TV’de yayınlanan dizide Fatih Doğanay karakterini canlandıran oyuncu, böylelikle 2018 yılındaki Kocaman Ailem isimli dizinin ardından yeniden televizyon yapımlarına dönüş yapmıştı.

Son Yaz dizisinin ardından Saklı isimli dijital dizide de izlediğimiz Emre Karayel, yaz aylarında yeniden setlere dönüyor… Çekimlerine yakında İzmir’in Urla ilçesinde başlanacak olan Ru isimli Disney Plus dizisinin kadrosu güçlendirildi… En son Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılığı ile gündeme gelen Ru dizisinde başarılı bir ekip oluşturuldu.

14 Haziran’da Türkiye’de de yayınlara başlayacak olan Disney Plus, Ru isimli dizi için büyük bir beklenti içinde. Genç erkek ile orta yaşlı kadın arasında yaşanacak bir yasak aşkın öne çıkacağı hikayesiyle dikkat çeken Ru dizisine Emre Karayel de katıldı.

Meryem Uzerli’nin canlandıracağı Reyan karakterinin kocası Emir olarak dizide yer alacak olan Emre Karayel, yakında ekiple birlikte sete çıkacak.

Hazırlıkları son aşamaya gelen Ru dizisinde, Şevval Sam’ın Uzer karakterinin annesi olarak yer alması da kesinleşti. Uzer karakterinde Mert Yazıcıoğlu’nun hikayeden ayrılmasının ardından kiminle anlaşılacağı da merak konusu oldu.

Ru dizisinde Uzer ile Reyan’ın aralarındaki yaş farkına rağmen büyük bir yasak aşk yaşamasının hikayesi anlatılırken, bu dizide Zafer Algöz ve Derya Alabora’nın da katılması, kadronun çok etkili isimlerden kurulması, dikkatlerden kaçmıyor.