Ana sayfa Sosyal Medya İşte Oyuncu Emre Karayel’in minik oğlu Can ile ilk pozu

İşte Oyuncu Emre Karayel’in minik oğlu Can ile ilk pozu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Ünlü Oyuncu Emre Karayel, bir kaç gün önce büyük bir heyecan yaşadı. Eşi doğum yapan oyuncu, baba olmanın mutluluğu yaşıyor. 8 yıl boyunca büyük aşk yaşadığı İç Mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında evlenmişlerdi. Karayel çiftinin bebekleri, bir kaç gün önce dünyaya geldi.

1972 doğumlu olan Emre Karayel, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okuyarak oyunculuğa adım attı. 2000 yılından beri pek çok farklı dizi, sinema filmleri ve tiyatro oyunlarının yanı sıra reklamlarda da rol almakta.

Ünlü oyuncu, ekrana en son Fox TV’de yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisiyle gelmişti. Ardından BluTV için çekilen Saklı dizisinde oynayan Emre Karayel, bugünlerde baba olmanın heyecanını yaşamakta.

Eşi Gizem Demirci Karayel ile oğullarına Can ismini koyan Emre Karayel, mutluluğunu sosyal medyadan da paylaştı. Eşinin doğumu öncesinde aşağıdaki pozu veren Emre Karayel, oğlunun ilk fotoğrafını da hayranları, sevenleri için instagram sayfasından yayınladı.

İşte Oyuncu Emre Karayel'in minik oğlu Can ile ilk pozu 9

Oğlunun doğumuna da giren Emre Karayel, sonrasında aşağıdaki ilk pozlarını vererek Can ile tüm sevdikleri için güzel bir anı paylaşımı yaptı.

İşte Oyuncu Emre Karayel'in minik oğlu Can ile ilk pozu 10

“Oğlumuz Can sağ salim sağlıkla dünyaya geldi diyen Emre Karayel’in, oğullarına Fenerbahçe formasının renkleri sarı lacivert bir kıyafet giydirmesi de dikkat çekti.

Maltepe’deki özel bir hastanede sezaryenle doğan Can’ın üç buçuk kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğu öğrenilirken, anne ve bebeğin sağlığının da gayet iyi olduğu ifade edildi.

İşte Oyuncu Emre Karayel'in minik oğlu Can ile ilk pozu 11

Oyuncu, koronavirüs nedeniyle düğün yapamamış ve küçük bir davet ile nikahla dünyaevine girmişti. O gün yayınladığı bir paylaşıma da şu ifadeyi yazmıştı:

“Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu ama evliliğe giden birlikte bir ömre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyeti ile aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız.”