Ana sayfa Dizi Haberleri İlk yayın için gün sayan Disney Plus’ın son bombası kim oldu?

İlk yayın için gün sayan Disney Plus’ın son bombası kim oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Disney Plus, 14 Haziran Salı günü yapacağı açılış için gün sayıyor. Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, sadece altı gün sonra Türk izleyicisine merhaba diyecek. Açılışı günler kala platform, iddialara göre bomba gibi bir isimle daha anlaşma yaptı.

Bugüne kadar Hande Erçel, Engin Akyürek, Demet Özdemir, Halit Ergenç, Can Yaman, Aras Bulut İynemli gibi Türkiye’nin en ünlü oyuncularıyla anlaşma imzalayan Disney Plus, bomba gibi bir isimle daha dizi çekecek. İddiaya göre Disney Plus’ın anlaştığı son isim Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olan Demet Evgar.

Kısa süre önce evlenen Demet Evgar çok yakında kızını kucağına almaya hazırlanıyor. Şu an anne olmak için gün sayan Evgar, yeni bir anlaşmaya da imza atmayı ihmal etmedi. İddialara göre Demet Evgar’ın bir sonraki projesi Disney Plus’ta olacak.

İlk yayın için gün sayan Disney Plus’ın son bombası kim oldu? 7

Ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelmişti Demet Evgar. Rol aldığı sinema filmleri, tiyatro oyunları ve dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile çok konuşulan Evgar, bir süre önce de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan edilmişti.

Alev Alev dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu, bir yıldır herhangi bir projede yer almıyor. Demet Evgar bu süreçte altı yıldır birlikte olduğu Levent Babataş’la evlendi ve bebeği için yaptığı değişik ritüellerle gündeme geldi.

Ekran dünyasına 2000 yılında Yedi Numara ile adım atan Demet Evgar, birçok dizi ve film projesinde rol aldı. Emre Karayel ile oynadığı “1 Kadın 1 Erkek” dizisi kariyerinin en büyük çıkışını yapmasını sağladı. Başrolünü Ceren Moray ile paylaştığı Avlu dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan yetenekli oyuncu en son geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisiyle ekranlara geldi.