Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde Özge Özder’in karanının bir benzerini Demet Evgar aldı!

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder’in karanının bir benzerini Demet Evgar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi iki sezon sürdü ve geçtiğimiz ay da 60. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda etti. Dizide rol alan isimlerden birisi de Özge Özder olmuştu… Ünlü oyuncu dizide Derya karakterini canlandırdı ve süreç içinde de hamile olduğunu öğrendi.

Sadakatsiz dizisinde hamilelik sürecinin izin verdiği ölçüde gidebileceği yere kadar giden ve setten ayrılmakta hiç de aceleci davranmayan Özge Özder, kızı Luna’nın doğumundan iki üç hafta sonra da yeniden sete dönüş yaptı.

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder'in karanının bir benzerini Demet Evgar aldı! 8

Özge Özder zaten doğum sonrasında dizideki rolüne devam edeceğini duyurmuştu ve verdiği sözü de yerine getirdi. Sadakatsiz dizisinde Özge Özder’in yaptığının bir benzerini yakında Demet Evgar’dan da görebiliriz. Oyuncu, Disney Plus ile anlaşan isimlerden birisi oldu.

14 Haziran’da Türkiye’de izleyicilerle buluşacak olan platform için birbiri ardına dizi çekiliyor. Bu yapımlardan birisinde yer alması beklenen Demet Evgar’ın da doğum sonrası şayet şartlar oluşur ise sete çıkma ihtimali belirdi.

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder'in karanının bir benzerini Demet Evgar aldı! 9

Kızı Mavi’nin doğumunun ardından oyuncu, kendisine gelen projeleri değerlendirecek. Şayet gerekli şartlar da oluşur ise Özge Özder’in yaptığı gibi uzun bir hamilelik sonrası süreci geçirmeyi düşünmüyor.

Birçok ünlü kadın oyuncu hamilelik dönemi içinde veya sonrasında 1-2 yıl kadar setlere ara verebiliyor. Hatta bunu 3-4 yıla kadar sürdüren isimler de var.

Ancak Özge Özder gibi farklı düşünen ve kariyerine de odaklanan ve bebeğini setlerde büyütebileceğini gösteren isimler de bulunuyor. Demet Evgar’ın da iyi bir proje çıkar ise kızı Mavi ile birlite setlerde yer aldığını görürseniz şaşırmayın.