Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi biten denize koşuyor! Oyuncu Cansu Dere de tatil sezonunu açtı!

Dizisi biten denize koşuyor! Oyuncu Cansu Dere de tatil sezonunu açtı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Cansu Dere tatil sezonunu açtı. Başrolünde yer aldığı Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan oyuncu Cansu Dere, sosyal medyadan tatil pozlarını paylaştı.

Keyifli anlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu fotoğraflarına, ‘Ve tatil başlar’ notunu düştü. Güzel oyuncu, kırmızı ve beyaz bikinisiyle poz verdi.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı bulunan Cansu Dere paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Oyuncu paylaşımında nerede tatil yaptığını ise belirtmedi.

Dizisi biten denize atlıyor! Oyuncu Cansu Dere'de tatil sezonunu açtı! 107

Instagram’da 2.3 milyon takipçisi bulunan oyuncu deniz ve güneşin tadını çıkarırken, bikinili pozları da yurt içi ve yurt dışındaki  hayranlarından kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.

Kanal D ekranlarında iki  sezon süren Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla öne çıkan Cansu Dere, son dönemde yurt dışında aldığı ödüllerle de çok konuşuldu.

Dizisi biten denize atlıyor! Oyuncu Cansu Dere'de tatil sezonunu açtı! 108

Özel hayatından ziyade hep yer aldığı projelerle öne çıkan ve adından söz ettirmeyi başaran Cansu Dere’nin önümüzdeki projesinin ne olacağı da merak konusu.

Oyuncunun geçtiğimiz aylarda Disney Plus’tan teklif aldığı gündeme gelmişti. Cansu Dere, yeni projesini 14 Haziran’da Türkiye yayınına başlayacak olan dijital platform için çekecek.