Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde kızıyla birlikte rol alan Tuba Ünsal, büyük bir itiraf yaptı!

Gecenin Ucunda dizisinde kızıyla birlikte rol alan Tuba Ünsal, büyük bir itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinde başarılı performansı ile dikkat çeken Tuba Ünsal, yeniden setlere döndüğü için memnun. Bir süredir hayranları ile ekranda bulaşamayan oyuncu, canlandırdığı Nermin karakteri ile büyük ilgi görüyor. Oyuncunun kızı Sare de hikayede Nermin karakterinin küçüklük halini canlandırdı. Böylelikle Tuba Ünsal, kızı ile aynı projede rol alarak bir ilki gerçekleştirdi.

Gecenin Ucunda dizisinde Sare’nin oyunculuk konusunda önemli bir adım atmasına rağmen annesi Tuba Ünsal’ın onu bu meslekten vazgeçirmeye çalıştığı da ortaya çıktı. Tuba Ünsal, NTV ekranında Ceyda Düvenci’nin programına konuk oldu ve “Kızımı oyuncu olmaktan vazgeçirmek için 2 senedir uğraşıyoruz” diye konuştu.

Gecenin Ucunda dizisinde kızıyla birlikte rol alan Tuba Ünsal, büyük bir itiraf yaptı! 7

Babası ile birlikte oyuncu olmasını istemedikleri kızını vazgeçiremediği anlaşılan Tuba Ünsal, kendisi ile aynı dizide rol almasını engelleyemedi.

Tuba Ünsal, 13 yaşındaki kızı Sare’nin kendisi gibi zor şartlar altında yaşamasını istemediği için oyuncu olmasını arzu etmiyor.

Tuba Ünsal, “Babasıyla vazgeçirmek için 2 senedir uğraşıyoruz! Benim geçtiğim zor şartlardan geçmesine gerek yok” diyerek neden böyle davrandıklarını anlattı.

13 yaşındaki kızı Sare için oyunculuk mesleğini uygun bulmayan Tuba Ünsal, şu açıklamaları yaptı: “2 senedir uğraşıyoruz babasıyla vazgeçirmek için, ama çok derinden güzel bir hisle istiyor. Evimiz kedi kreşi gibi, hasta hayvanlara yardım ediyor. Şimdi oyunculuk okuluna başladı, orada yavaş yavaş sahneler çalışıyor. Bizim sette de benim küçüklüğümü oynadı. Anne olarak gurur duydum, ‘yönetmen ne güzel çocuk yetiştirmişsin’ dedi. Evet oyuncu oluyor, bakalım… Benim geçtiğim zor taşlardan geçmesine, ayaklarının incinmesine, umudunun kırılmasına gerek yok, çünkü ben bunları yaşadım. Keşke daha global şartlarda çalışabilse, yazın onu alacağım Amerika’da güzel bir oyunculuk okuluna götüreceğim.”

Tuba Ünsal kızı Sare’yi oyunculuk mesleğini yapmaktan vazgeçiremeyince onu Amerika’ya götürerek iyi bir eğitim almasını sağlayacağını da ifade etti. Bu sözleri ile ünlü oyuncu kızının kendi yolunu kendisinin çizdiğini de göstermiş oldu.