Ana sayfa TV Programları İlker Ayrık ile Yaparsın Aşkım’da ilginç oyunlar var!

İlker Ayrık ile Yaparsın Aşkım’da ilginç oyunlar var!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 209. bölümüyle 19 Temmuz Pazar saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“EL ARABASI” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar şınav pozisyonunda dururken, kadın yarışmacılar da eşlerinin ayak bileklerinden tutacaklar ve en uzun süre bu şekilde durabilen çift oyunu kazanacak.

ASMALI BASKET” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar vinç yardımıyla havada asılı pozisyonda dururken topları potaya atmak için uğraş verecekler.

“CIRTLI TOTO” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar, yerde duran tenis toplarını şortlarındaki cırtcırtlı malzeme yardımıyla toplayarak sepete doldurmayı deneyecekler.

“KIZDIRMA BENİ” adlı final oyununda ise yarışmacılar düzenekteki asılı tahtaları tekme ve yumruklarla kırarak parkuru tamamlamaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 209. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 19 Temmuz Pazar saat 20.00’de FOX’ta.