Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisi tüm rakiplerini alt ederek yükselişe geçti!

Duy Beni dizisi tüm rakiplerini alt ederek yükselişe geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Duy Beni dizisi, perşembe rekabetinde kendi konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Berk Hakman ve Ege Kökenli ikilisinin tecrübeli isimler olarak öne çıktığı dizide, Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisi ise genç oyuncuların en dikkat çekenleri oldu.

Duy Beni dizisinin farklı hikayesi izleyicileri de etkiledi. Sezona iyi başlamasa bile daha sonra izleyici ilgisinin arttığını bölümler ilerledikçe görmeye başladı. Yaz döneminin düşük gelen reytingleri içinde Duy Beni dizisi için de oranlar yeterli gözükmese bile, diğer rakiplerine bakınca hikayenin daha iyi sonuçlar ortaya çıkardığı gözlemleniyor.

Duy Beni dizisi sıralamada da perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinin rekabete katılması da Duy Beni’ye olan ilgiyi azaltmadı. İçimizdeki Ateş isimli atv dizisinin final yaparak veda ettiği perşembe günleri, artık 3 önemli dizinin yarışını göreceksiniz.

Duy Beni dizisi tüm rakiplerini alt ederek yükselişe geçti! 7

Show TV ekranında Gelsin Hayat Bildiği Gibi iyi bir başlangıç yapamadı ama iddiasını sürdürüyor. Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz’ın TRT1’deki Seni Kalbime Sakladım dizisi de bir kesimin ilgisini çekiyor.

Duy Beni dizisi ise perşembe rekabetinde daha çok öne çıkmayı hak eden ve her geçen hafta da izleyicilerin daha çok dikkatini çeken bir yapım olmayı sürdürecek gibi gözüküyor.

Duy Beni dizisi perşembe rekabetinde artık önde giden dizi oldu ama reytinglerin iyi sıralama sonuçlarına rağmen çok da yüksek olmadığını hatırlatmamız gerekiyor.