Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık’ın yeni programı Yaparsın Aşkım çok sevildi

İlker Ayrık’ın yeni programı Yaparsın Aşkım çok sevildi

tarafından zk zk

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın şahane sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya başladı. İlk iki bölümüyle reyting sıralamasında ilk üçe yerleşen aile işi, eşli, bol oyunlu “Yaparsın Aşkım”, üçüncü bölümüyle 6 Ocak Cumartesi akşamı 20.00’de FOX’ta!

Ailemizin sunucusu İlker Ayrık’ın sunduğu, şimdiden izlenme rekorları kıran “Yaparsın Aşkım”, üçüncü bölümüyle yine heyecan ve eğlenceye sahne oluyor. Büyük ödül olan arabayı kazanmak için büyük bir rekabete giren çiftler yarışa yine “ÖPERSİN AŞKIM” oyunuyla başlıyor ve öpücükler havada uçuşuyor. Ardından erkekler, “KAPLUMPOTA” oyununda eşlerinin yönlendirmeleriyle platformdan yuvarlanan topları sırtlarındaki sepetin içine doldurmaya çalışıyor. Kadınların süre tahminiyle eşlerini koşturduğu “PATLAK LASTİK”te yorgunluk tavana vururken, “TOPLA CAM KIRMA” oyununda ise bu sefer kadınlar yarışıyor ve tenis topu ile cam kırarak adeta stres atıyorlar. Yarışmanın amansız finalinde ise çiftler, penaltı atışarak sıfır model bir araba kazanmak için son ana kadar süren dişe diş bir mücadele veriyorlar.

Kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”da kahkaha eksik olmuyor. Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”ın yeni bölümü 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX’ta.