Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Oktay Kaynarca karizmasının geldiği son nokta!

İşte Oktay Kaynarca karizmasının geldiği son nokta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, başarılı performansı ile yine hayranlarının gözdesi konumunda… Kurtlar Vadisi’nden sonra yine fenomen olan bir yapımda rol alan oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşuluyor.

Yüzü olduğu giyim markasının kıyafetleri ile karizmatik pozlarını instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncuya hayranlarından birçok iltifat var. Seda Sayan’ın da beğenisini emojilerle sergilediği bu pozlar, fazlasıyla karizmatik bulundu.

Oktay Kaynarca hayranları, “Hala yakışıklı, hala karizmatik” diyerek oyuncunun en iyi yaş alan ünlülerden birisi olduğunu belirtiyor…

İşte Oktay Kaynarca karizmasının geldiği son nokta! 8

“Adam karizma abidesi… Kral, her zaman efsanesin” gibi yorumlar bırakan dizi hayranları, özellikle unutmadıkları Kurtlar Vadisi’ndeki Süleyman Çakır karakterini de sıklıkla hatırlatıyor.

Kaynarca, paylaşımını şu mesaj ile yaptı:

Ahh dedi Ekim, ah bir de SON larımız aynı olsa ama sen İLK ben SON bahar ortasıyız .. Gülümsedi Nisan sadece bu imkansız vuslata….

İşte Oktay Kaynarca karizmasının geldiği son nokta! 9