Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli, Arak dizisiyle yepyeni bir başarı hikayesi vaat ediyor!

İlker Kaleli, Arak dizisiyle yepyeni bir başarı hikayesi vaat ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin sabırsızlıkla beklenen, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği dizisi “Arak”ın yeni afişi yayınlandı. Başarılı oyuncuları ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden konuşulan dizinin afişinde Kara karakterine hayat veren İlker Kaleli yer aldı.

İlker Kaleli, şimdiye kadar yer aldığı projelerle haklı bir başarı hikayesinin de sahibi olmuştu. Özellikle Poyraz Karayel isimli aksiyon dizisi hala akıllarda yer alıyor ve İlker Kaleli’nin yeniden televizyon dizilerine dönüşü de hayranlarını çok heyecanlandırıyor.

İlker Kaleli, Arak dizisiyle yepyeni bir başarı hikayesi vaat ediyor! 7

İlker Kaleli’nin kariyeri bakımından yeni bir başarı hikayesi olarak görülen Arak dizisinde başrolde Öykü Karayel’in yer alması da dikkat çeken bir başka detay oldu.

Hikayesi ile de herkesi etkilemesi beklenen Arak dizisinden yayınlanan fotoğraflar, afiş ve tanıtım görüntüleri sosyal medyada büyük bir etkileşim yaşanmasını da sağladı.

Dizi, hırsızlıkla hem kendini hem de yaşadığı mahalleyi geçindiren Kara’nın (İlker Kaleli) ailesinin hayatını karartanların peşine düşmesini ve bu sırada yolunun beklenmedik bir şekilde kesiştiği Zeynep ile (Öykü Karayel) başına gelenleri ekrana taşıyacak.

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın birlikte kaleme aldığı Arak’ın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar.”

Başarılı isimleri ve güçlü hikayesiyle “Arak” yakında Show TV’de izleyicilerle buluşacak.