Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli için yeni dizi Arak aslında bir diziden çok daha fazlası!

İlker Kaleli için yeni dizi Arak aslında bir diziden çok daha fazlası!

tarafından ker_def

İlker Kaleli ile Öykü Karayel yeni dizi Arak ile tekrardan setlere dönüş yapacak. Başarılı projelere imza atan iki genç oyuncunun başrolde buluşması kadar bir süredir ekranda yer almadıkları için hayranlarından büyük talep olduğu gerçeği de Arak dizisine yönelik ilgiyi artırıyor.

Show TV ekranında yayınlanacak olan Arak dizisi bir gecede kimliksiz ve evsiz kalan Akay Talan karakterinin hiçbir çocuğun kendisi gibi bir kaderi yaşamaması için bir onur mücadelesi vermesine dayanıyor.

Kendisinden çalanlardan çalma hedefi ile yola çıkan Akay karakteri Zeynep ile karşılaştığında ise hayatında çok şey değişecek.

“Uzun zaman oldu” diyerek ekranlardan 3 yıldır ayrı kaldığını doğrulayan İlker Kaleli, yeni sezonda Show TV’nin en iddialı projesinin başrolünde yer alıyor. Oyuncu, 3 yıldır bu dizi için görüşme halinde olduğunu vurgulayarak, hikayeden çok etkilendiğini şu sözlerle anlattı:

“Uzun zamandır bir takım görüşmeler oluyordu. Her sene olduğu gibi, bu proje benim için hakikaten özel. Aslında bundan 2 sene önce ilk görüşmemizi yapmıştık. Çok da sevdiğim insanlar, sevdiğim bir ekip. Zaman zaman da görüşüyorduk. 2 sene önce görüştükten sonra pandemi arası girmişti. Sonra senaryo üzerine biraz daha çalışmışlar. Bundan 6 ay önce tekrar görüştük, yeni hali çok hoşuma gitti. Yeni bir heyecan oldu, şimdi de başlıyoruz.”

İlker Kaleli için yeni dizi Arak aslında bir diziden çok daha fazlası! 7

Başrolde birlikte yer alacağı partneri Öykü Karayel’i de öven İlker Kaleli, çok iyi bir uyum sağladıklarını anlattı. Oyuncu, “Çok güzel bir uyum oldu. Zaten kendisi çok şahane bir insan. Biz de yeni taşıyoruz, bir iki defa bir araya geldik. Bundan sonrasını sette yaşayacağız ama her şey yolunda, her şey gayet güzel” açıklamasında bulundu.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda; Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç ,Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi dikkat çeken bir kadro bulunuyor.