Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisinin karakter yaratma becerisi yeni dizi Arak’ı öne çıkartıyor!

İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisinin karakter yaratma becerisi yeni dizi Arak’ı öne çıkartıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Aralık ayı içinde başlayacağı bilinen Arak isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin fragmanı da yayınlanırken, ekibin yoğun bir şekilde çekimlere devam ettiğini söyleyebiliriz.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel ikilisi uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmüş oldu. İkilinin ortaya koyacağı enerji ve uyum hayranların heyecanını fazlasıyla artırıyor. Bunun nedeni de farklı rollerde, farklı karakterleri yaratma konusunda her iki ismin de çok başarılı olması.

Arak ile Zeynep karakterlerinin hikayesinin yansıyacağı yeni dizi Arak’ın detayları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Arak dizisinin en önemli yanlarının başında iki başrol oyuncusunun farklı karakterleri ortaya çıkarma konusundaki başarısı dikkat çekiyor.

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “Hayatını çalanlardan intikam almak için harekete geçen Arak (İlker Kaleli) ile yolu genç adamla sürpriz şekilde kesişen Zeynep’in (Öykü Karayel) hikayesi…

Şahsen, farklı dizilerde farklı karakterleri oynama becerisi gösteren iki oyuncunun ‘Nasıl olacak?’ merakı ile beklediğimiz dizi. Kulağıma gelen, Aralık ortası Show TV’de yayına başlayabilir. İzlerken nedense aklıma Bay ve Bayan Smith geldi. Konu ve konum itibarı ile farklılıklar olabilir sonuçta, aksiyon dolu bir hayat var.”

Büyük haksızlıklara uğramış olan Arak karakterinin gerçekleri ortaya çıkarma savaşı olarak nitelendirilebilecek dizinin hikayesi birçok izleyiciyi ekrana çekecek gibi gözüküyor.

Dizinin oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor. İşte Arak dizisinin kadrosu: “Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar.”