Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli yeni bir dizi projesinin görüşmelerini yapıyor!

İlker Kaleli yeni bir dizi projesinin görüşmelerini yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv100 ekranında yer alan Duymadik Demeyin isimli programda İİker Kaleli’nin röportajı ekrana geldi.

Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sunuculuğunu üstlendiği programda İlker Kaleli, yaz aylarında bir projesinin olmadığını ancak yazdan sonra gelişme olabileceğini söyledi.

Görüşmelerinin sürdüğünü anlatan İlker Kaleli, “Şu anda görüştüklerimiz televizyonla alakalı daha çok. Dijital de deva ediyor bir yandan ona da çok seviniyoruz” diye konuştu.

Bilindiği üzere İlker Kaleli en son Poyraz Karayel dizisinde rol almıştı.

Yeni bir dizi ile dönebileceğinin sinyalini veren İlker Kaleli, saç ve sakallarının uzamasıyla da dikkatleri çekti.

Müzik çalışmalarının da devam ettiğine değinen İlker Kaleli, daha önceki piyano çalışmasının ikinci versiyonunun geleceğinden bahsetti.

Eski sevgilisi Burçin Terzioğlu ile yeniden barıştığı iddiası sorulan İlker Kaleli, “Bunları uzun zamandır yazıyorsunuz, çiziyorsunuz. Bizim söylediğimiz bir şey yok. Konuştuğumuz bir şey yok. Hiçbir zaman da yoktu. O yüzden benim yorum yapmam da doğru olmaz, siz yazıyorsunuz, çiziyorsunuz” diye konuştu.

Aralarında kırgınlık veya kızgınlık gibi bir şey olmadığını anlatan İlker Kaleli, aşk konusundaki soruya da yanıt vermek istemedi.

Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz: