Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli çok merak edilen dizisi hakkında ser verip sır vermedi!

İlker Kaleli çok merak edilen dizisi hakkında ser verip sır vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Kaleli, hastane çıkışı görüntülendi. Kaleli, menajerinin rahatsızlandığını ve onun için geldiğini belirtti.

Gayet iyi olduğunu ifade eden İlker Kaleli, dizi konusunda açıklama yaptı.

Anlaşmanın yapılmak üzere olduğunu belirten Kaleli, “Hala çalışması devam ediyor. Başlayacak mıyız bilmiyorum, inşallah” diye konuştu. Bilindiği üzere Kaleli’nin Hindistan’da çekilecek olan bir seri katil hikayesinde hippi rolünü oynaması ile ilgili görüşmeler yapılıyor. Haberimizin devamında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Farklı projeleri de olduğunu ayrıca dinlenmek istediğini belirten Kaleli, tatile çıkmadığını İstanbul’da kalmayı tercih ettiğini anlattı.

Saçlarını projeler için mi uzattığı sorusu üzerine “Bilmiyoruz, bakacağız. Çalışmayan oyuncunun orta saç şeyi. Her iki tarafa da gider gelir” dedi.

Kaleli, aynı kiloda olduğunu bir değişiklik olmadığını da sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.

İngiltere’de BBC One, diğer ülkelerde Netflix’te yayınlanacak ‘The Serpent’ dizisinin çekimleri eylülde Tayland’ta başlayacak.

Kaleli’nin Hindistanlı seri katil Charles Sobhraj’ın hikayesini konu edinen projenin anlaşmasını yapmak için önümüzdeki günlerde Londra’ya gitmesi bekleniyor.

Konusu gerçek bir hikayeye dayanan dizi, 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin gencin, çözülmemiş cinayetlerinin baş şüphelisi olan Charles Sobhraj’ın öyküsünü temel alıyor.

İlker Kaleli, dizide 70’li yıllarda yaşayan bir hippiyi oynayacak.