Ana sayfa Dizi Haberleri İmaj değiştiren Aslı Bekiroğlu yeni dizi projesi müjdesi verdi!

İmaj değiştiren Aslı Bekiroğlu yeni dizi projesi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 doğumlu olan Aslı Bekiroğlu, 2013 yılından bu yana setlerde yer alıyor Beni Böyle Sev dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan oyuncu, son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi konumunda.

Adı Mutluluk, Gülümse Yeter, Dudullu Postası, Jet Sosyete, Benim Tatlı Yalanım ve Yetiş Zeynep isimli dizilerle dikkatleri çeken oyuncu, bir süredir ekranda yer almıyordu. Televizyonda en son 2019 yılında hayranlarının karşısında olan oyuncu sonraki süreçte bir sinema filmi ve bir de dijital dizi projesi yaptı.

Aslı Bekiroğlu’nun saçlarını Afrika örgüsü yaptırması hayranları tarafından yeni bir proje için olabileceği değerlendirmelerine yol açmıştı. Ünlü oyuncu saçlarını değiştirmeyi sevdiğini ve bir proje için olmadığını, zevk için bu şekli tercih ettiğini söyledi.

Yeni proje görüşmelerinde de bulunduğu bilinen oyuncu hayranlarına yeni proje müjdesi verdi. Bir iki tane sinema filmi ile görüşüyorum, bir de dijitalde dizi olacak. Değişik bir dizide yer alacağını anlatan Aslı Bekiroğlu, fantastik bir yapım olacağını dile getirdi.

Köpeğini parkta gezdirirken görüntülenen oyuncu, sempatik halleri ile dikkatleri çekti.