Ana sayfa Dizi Haberleri İnadına Aşk dizisinden yılbaşı sürprizi!

İnadına Aşk dizisinden yılbaşı sürprizi!

tarafından ker_def

inadına-ask2

İNADINA AŞK 26. BÖLÜM KONUSU

Yalın, kardeşiyle annesini otele çağıran Defne’ye çok sinirlenir. Defne ise artık Yalın’ın bu hallerinden fena halde bayılmıştır. Aralarında çok büyük bir kavga çıkar. İkisi de bir daha birbirlerinin yüzünü görmemeye yemin ederler.

Bakalım bu mümkün olabilecek midır? Yeşim ise, abisinin söyledikleri yüzünden şimdiye kadar yaşadığı şuursuz halden kurtulur. Annesini görünce herkesi unutmuş, bir hayalin peşine düşmüştür ama gerçek ailesini ihmal etmiştir. Şimdi bunu telafi edebilecek midir? Bu arada Ezgi’yle ilişkisini bitiren Deniz, Nehir’den bu dönemde kenüşü rüzgarlar estirirken,

Barutçular’da yaklaşan bir fırtınadan bahsedilmektedir. Pembe Sultan Polat’ın düğüne çağrılması konusunda ısrarcıdır ama Çınar düğününü mahvedeceğine inandığı kardeşini kesinlikle istememektedir. Bakalım bu savaşı kim kazanacaktır? Kına gecesi geldiğinde, her iki aile de düğün vasıtasıyla kendi içlerindeki küsleri barıştırmanın derdine düşmüşlerdir. Peki düğün, arası bozuk iki kardeşi, birbirine gıcık olan iki kuzeni ve yıllardır ayrı olan bir anne oğulu bir araya getirebilecek midir?