Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İnanılır gibi değil ama günde 9 saat ekranda katil arıyoruz!

İnanılır gibi değil ama günde 9 saat ekranda katil arıyoruz!

tarafından zk zk

Kanallar yeni sezonda izdivaç programları gidince yeni format arayışına girmişti. İzdivaçlar gitti ama ekran katil arama alanına döndü! Hemen her kanalda gündüz kuşağında yayına gelen programlar, aynı formatta olunca izleyenler de cinayetler, kaybolan insanlar, tartışmalar, iddialarla başbaşa kaldı!

Mesut Yar, Posta Gazetesi’ndeki köşesinde bu konuya değinerek bakın neler söyledi:

Günün dokuz saatinde katil aranıyor

Sabah 10.00’da Müge Anlı (atv) ve İnci Ertuğrul (FOX) ile “Katil kim?” diye sormaya başlıyoruz. Öğle saatlerinde Balçiçek İlter, ‘Olay Yeri’ (Star TV) ile soruyu devralıyor…

Öğleden sonra ‘Seda ve Uğur’la’da (Show TV) katil aramaya devam ediyoruz. Hemen peşlerinden Serap Paköz (TV8) tüm rüzgarıyla “Durun sorma sırası bende” diyor. Ucundan kıyısından Esra Erol da (atv) “Orada neler oluyor?” diye soruyor…

Dünya televizyonlarında günün tam dokuz saatini, hadi rakamla da yazalım “9” saatini ekranda katil arayarak geçiren kaç tane ülke vardır?

Ha, bu soru elbette yapılan işi hafife almak anlamında sorulmamıştır. Bu soru izleyici ayarlarımızı anlamak için ortaya atılmıştır. Sahi bir yanıtı olan var mı?