Ana sayfa Dizi Haberleri Müge Anlı’nın izinden giden bir Nehir Erdoğan var!

Müge Anlı’nın izinden giden bir Nehir Erdoğan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında geçen hafta başlayan Sana Söz dizisi düşük bir izlenme oranı elde etti. Bu durum yapımın hak ettiği değeri görmediği anlamını taşıyor. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli bir detay var.

Türk televizyon yayıncılığının önemli isimlerinden birisi Müge Anlı… Uzun yıllardır televizyon ekranında yaptığı program ile birçok olayın çözülmesine katkıda bulunan ünlü sunucu, dizi senaryolarına da girmeyi başardı.

Müge Anlı ismiyle ya da programı vasıtasıyla gerçekleşmese de Sana Söz dizisinde benzer formatta bir program hikayede yer alıyor. Elif Karaca karakterini canlandıran Nehir Erdoğan da bir anlamda Müge Anlı’nın dizi versiyonundaki televizyon programcısını canlandırıyor.

Müge Anlı'nın izinden giden bir Nehir Erdoğan var! 8

Müge Anlı’nın bugüne kadar birçok kaçırma vakasını ekrana taşıdığını, insan hikayeleriyle izleyicilerin dikkatini çektiğini, kayıp kişileri bulduğunu, cinayetlerin aydınlanması için katkı sunduğunu söylersek ne kadar toplumun içinde yer aldığını anlaşmış oluruz.

İşte Nehir Erdoğan’ı da benzer bir karakteri canlandırması noktasında Sana Söz dizisinde görüyoruz. Elif Karaca karakteri aslında Müge Anlı’nın bir benzeri… Bu karakter üzerinden de televizyon programları aracılığı ile bir cinayet davasına müdahil olma durumu yaşanıyor.

Müge Anlı'nın izinden giden bir Nehir Erdoğan var! 9

Müge Anlı’nın programlarını andıran bir senaryo bütünlüğü içinde Sana Söz dizisi bu tür gerçek hayat hikayelerinin bir örneğini senaryo bazında irdeliyor.

Nehir Erdoğan’ın da performansıyla Elif Karaca karakterini başarıyla canlandırdığını söyleyebiliriz.