Ana sayfa Dizi Haberleri İnanılmaz bir mücadele hikayesi olan Ateş Kuşları, İlayda Alişan’ın gözlerini yaşarttı!

İnanılmaz bir mücadele hikayesi olan Ateş Kuşları, İlayda Alişan’ın gözlerini yaşarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık atv ekranında izleyicilere alternatif olacak Ateş Kuşları dizisi bulunuyor. İlayda Alişan’ın Gülayşe isimli karakter ile hayranlarının karşısına çıktığı dizi, gerçek hayat ile örtüşen yanları nedeniyle ilk bölümde büyük ilgi gördü. Dizinin 8’li reytinglere ulaşması açılışı çok güçlü yaptığını ortaya koydu.

Cuma akşamları Yalı Çapkını gibi çok başarılı ve sezonun en iyi reytinglerini alan bir yapım karşısında Ateş Kuşları’nın elde ettiği başarı daha da anlamlı oldu. Hatta AB kategorisi dışında Cuma akşamlarının ikinci favori dizisi olarak görülen Kızılcık Şerbeti bile, Ateş Kuşları’nın bu hızlı çıkışı karşısında çok geride kaldı.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin milyonlarca izleyiciyi kendisine bağladığı bir ortamda Ateş Kuşları’nın da kendi varlığını net bir şekilde ortaya koyan yüksek reytingler alması büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

İlayda Alişan da bugüne kadar kendisini en çok duygulandıran bir rolle izleyicilerin karşısına çıkmanın memnuniyetini yaşıyor. Sokak çoçularının hayata tutunması, birbirlerine sevgi bağı ile bağlanması ve kendilerine bir gelecek oluşturmasını anlatan yeni dizinin yeni bölümleri de milyonları heyecana sürüklüyor.

İnanilmaz bir mücadele hikayesi olan Ateş Kuşları, İlayda Alişan'ın gözlerini yaşarttı! 17

İlayda Alişan, senaryodan ne kadar çok etkilendiğini şu sözlerle ifade etti: “Ben uzun süredir bu kadar etkilendiğim bir senaryo okumamıştım. İlk sahnede gözlerimin dolduğu bir senaryo okumamıştım: Belki de çocukları çok seviyorum, onunla alakalı olabilir..”

Daha önce birçok dram projesinde çok etkili rollerini izlediğimiz İlayda Alişan adına, Gülayşe karakterinin kariyeri açısından yeni bir açılım olacağı da anlaşılıyor.

Bu kadar derin duygular ve hikayenin de bu kadar insanı derinden etkileyen özelliği ile birlikte Ateş Kuşları dizisini milyonların da büyük bir ilgiyle karşılaması sektörde umuda yönelik olarak toplumun beklentisini de ortaya koyuyor.

Bir hayatta kalma, birbirine sarılma ve insani duyguların öne çıktığı umut hikayesi olan Ateş Kuşları, Cuma akşamlarının artık en çok ilgi gören yapımlarından birisi olacak gibi gözüküyor.

Kader bu çocukları bir araya getirdi ve aralarında bir kan bağı olmamasına rağmen birbirlerine sarılarak çok güçlü bir aile kurmayı başardılar.

Beş gencin hayatta ve birlikte kalma mücadelelerini anlatan Ateş Kuşları dizisi, aileye dair çok güçlü vurgular içeriyor. Bu kadar güçlü aile vurgusu da milyonlarca izleyicinin içine işliyor ve kendi ailelerinde yaşadıklarını daha iyi değerlendirme imkanı veriyor.