Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi reyting fakiri olsa da örnek gösterilecek bir proje oldu!

Gecenin Ucunda dizisi reyting fakiri olsa da örnek gösterilecek bir proje oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi başrolde yer alıyor ve hayranları da her yeni bölümü merakla bekliyor. Fakat dizinin reyting sonuçları kimsenin beklemediği kadar düşük oranlarda devam ediyor.

Bu zorlu ortama karşın hem Star TV’nin hem de yapımcı TMC Film’in diziye devam etme kararlılığı ise sektör adına örnek teşkil eden bir durum oldu. Dizi hayranlarının hikayesini beğendikleri, özellikle de Neslihan Atagül’ün Macide karakterinde çok başarılı bir performans sergilediği bir ortamda reytinglerin belirleyici olmaması izleyiciler açısından da önemli bir kazanım olarak gözüküyor.

Dizinin sezon sonuna kadar devam etmesine yönelik bir kararlılık da gözlemleniyor. Şimdiye kadar 15 bölümü yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde hikayenin genişleyeceği de son gelişmeler ile dikkat çekiyor. Birkaç bölüm önce zaten dizinin hikayesine yönelik önemli bir düzenleme yapılmıştı.

Gecenin Ucunda izleyicilerini heyecanlandıracak yeni bir karakterin daha diziye katılacak olması, senaryonun farklı karakterler ile daha çekici hale getirilmesi çabasını ortaya koyuyor.

Kazım ve Macide’nin zorlu aşk hikayesinde onların hayatlarını etkileyebilecek karakterlerden birisi olarak Avukat Nazlı dikkatleri çekecek. Dizinin kadrosunda Hazal Benli’nin temsil ettiği Nazlı karakterinin hikayeye derinlik katması bekleniyor.

Gecenin Ucunda dizisi en azından Mayıs sonuna kadar devam etmesi yönünde ortaya konulan kararlı tavra rağmen, izleyicilerin yeterince ilgi göstermediği gerçeğini de görmek gerekiyor.

Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, reytingleri düşük kalsa bile, ekibin ağırlığı ve yapımcının ortaya koyduğu kararlılık ile Star TV’nin de projeye destek vermesi sonucunda sektörde bir örnek olarak gözüküyor.

Reytingler yeterince iyi olmasa bile, hikayesi ile yine de geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Gecenin Ucunda’nın devam ettirilmesi, sektörde diğer yapımcılara ve kanallara da örnek teşkil edecektir.