Ana sayfa Dizi Haberleri İnci’yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu!

İnci’yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 9. bölümü ile dün akşam (10 Kasım) ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine adeta ekrana kilitleyen sahnelerle doluydu. Dizinin yeni bölümünde Han’ın içindeki karanlığın biraz daha su yüzüne çıkışını görürken, son sahnede ise herkesi şaşırtan adımı ile ortaya çıktı. İnci’nin hayatı hakkında bir şeyler öğrenmeye çalıştığı Han, sonunda İnci’ye bir şeyleri göstermek istedi ama izleyenlerin bir itirazı var!

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisi, hiç şüphesiz sezonun en çok dikkat çeken yapımları arasında ön sıralarda yer alıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği Madalyonun İçi kitabından alıntılanan hikaye, 9. bölümüyle de çok konuşuldu, çok sarstı…

Oyuncuların teker teker performansları, ekran uyumları, hikayenin ve senaryonun sağlamlığı ile birlikte her hafta izleyenlerin merakla beklediği, karışık duygular içinde izlediği bir yapım Masumlar Apartmanı.

Yeni bölümde Gülben ve Safiye arasındaki kavga diziye damgasını vururken, Han’ın karanlık yüzünün bir kez daha kendisini gösterdiği sahneler izleyenleri yine şaşırttı. İnci’nin eski sevgilisi Uygar’ı kapılarının önünde görüp bagaja atıp götüren Han, onu önce çivili bir sopayla, sonra da demir bir sopayla dövmekle tehdit etti.

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 12

Uygar’ı şoke eden ve “Sen hastasın” dedirten o sahnede Han, bir tabancayı kafasına dayadı Uygar’ın ama su tabancası çıktı. Durum ironik olsa da Han’ın karşısındaki kişiyi bu şekilde tehdit etmesi, sonra da ertesi gün Uygar’ın korkudan tası tarağı toplayıp gitmesi üzerine gelen Esra’ya bu yaşananların Uygar’ın uydurması olduğunu söylemesi, durumu iyice tuhaflaştırdı!

Han, yine çöplerin içine gidip cansız mankeni, yıllar önce kendisine yakınlık gösteren o öğretmeni yerine koyup konuştuğu anlar ise herkesin içini acıttı. Ailesinin yatılı okula verip hiç ilgilenmediği Han’ın, nasıl sevgisiz kaldığını, İnci’nin yakınlığını da öğretmenine benzettiğini anladı izleyici.

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 13

İçin için kızsa da Han’ın yaşadığı derin acıyı da görmeye başlıyor izleyici. Ancak bir sahne vardı ki Han yine izleyenleri isyan ettirdi! İnci’nin sorularına hep kaçamak yanıtlar veren, sorular karşısında hemen karşı saldırıya geçen, olayı manipüle edip İnci’yi suçlayan Han, izleyenleri kızdırmakta.

Son sahnede ise İnci’yi alıp Safiye ve Gülben’in çöp attıkları o daireye getirdi Han. İnci şaşkınlık içinde bakakalırken, Safiye’de merdivende olanları dinliyordu!

Gelecek hafta bu sahnenin devamını göreceğiz ama bazı izleyicilerin “Han, kendi çöplüğüne götürsene İnci’yi, Gülben’i neden ifşa ediyorsun?” şeklindeki yorumları da dikkat çekmekte.

Han’ın “Bu benim gerçeğim” diyerek Gülben’in yatağını ıslattıktan sonra çöp torbasına koyup getirdiği çarşafların olduğu daireyi İnci’ye göstermesini de izleyici yine iki yüzlü buldu. “O senin değil Gülben’in gerçeği” diyen kimi izleyiciler, Han’ın yine hedef şaşırttığı görüşünde…

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 14

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 15

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 16

İnci'yi kendi çöplüğüne götür Han! Masumlar Apartmanı dizisinde bir acayip çöplük durumu! 17