Ana sayfa Dizi Haberleri İngiliz dergisi Kerem Bürsin’i “En yakışıklı Türk aktör” seçti!

İngiliz dergisi Kerem Bürsin’i “En yakışıklı Türk aktör” seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in dünyada yükselişi sürüyor. 80’den fazla ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı dizisinin elde ettiği başarının meyvesini yiyen başarılı aktör İspanya’da büyük bir üne kavuşurken İngiltere’de de önemli bir ödüle layık görüldü.

Kerem Bürsin artık dünya çapında ünlü bir oyuncu. Özellikle İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde çılgın bir hayran kitlesine sahip Kerem Bürsin yurt dışında projeler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kerem Bürsin’in bu hazırlıkları sürerken İngiltere’den güzel bir haber geldi.

İngiliz dergisi Kerem Bürsin’i “En yakışıklı Türk aktör” seçti! 7

Başarılı oyuncu Londra merkezli İngiliz dergisi Nubia tarafından ödüle layık görüldü. İngiltere’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, Nubia dergisi tarafından “En Yakışıklı Türk Aktör” unvanına layık görüldü. Kerem Bürsin birinciliği halk oylaması sonucu aldı.

İngiliz dergisi Kerem Bürsin’in “En yakışıklı Türk aktör” seçti! 17

Öte yandan Kerem Bürsin büyük bir üne kavuştuğu İspanya’yla bağlantılarını güçlendiriyor. Sık sık bu ülkeye giden ve güçlü bağlantılar kuran oyuncunun burada bazı projelerde yer alacağı konuşuluyor. İspanyol basınına göre Kerem Bürsin yakında İspanya’ya yerleşecek.

Kerem Bürsin’in son zamanlarda sık sık İspanya’ya geldiğine dikkat çeken İspanyol basını, ünlü oyuncunun haziran ayında yaptığı son ziyaretinde güzel haberi verdiğine ve bir dahaki gelişinde daha uzun süre kalabileceğini söylediğine dikkat çekti.

Eğer bu iddia gerçek çıkarsa İtalya’da büyük ün kazanan Can Yaman’ın kariyerini bu ülkede sürdürmesi gibi Kerem Bürsin de İspanya’ya yerleşebilir ve projelerine burada devam edebilir. İspanya’nın Kerem Bürsin’i olan ilgisi göz önünde bulundurulursa bunun çok da uzak bir ihtimal olmadığı ortada.