Ana sayfa Sosyal Medya Kutsi’nin özel hayatında sular durulmuyor. Oyuncu hakkında ortaya atılan iddia hayranlarını şok etti!

Kutsi’nin özel hayatında sular durulmuyor. Oyuncu hakkında ortaya atılan iddia hayranlarını şok etti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, iki sezon süren ve TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncu canlandırdığı ‘Halil Sirhan’ karakteri ile gönülleri kazandı.

Kutsi’nin en son rol aldığı dizi ise Hande Doğandemir ile başrolü paylaştığı Annemizi Saklarken oldu. Kutsi’nin ‘Dündar Demir’ karakterine hayat verdiği dizi sadece  8. bölüm ekranda kaldı.

Şu sıralar bir projede yer almayan oyuncu bu defa özel hayatıyla magazin basınının gündemine oturdu. Kutsi’nin eşi Sibel Ülker’in sosyal medya hesabından oyuncuyla ilgili yaptığı açıklama oyuncunun hayranlarını şok etti.

Kutsi geçen yıl başrolünü oynadığı Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile Gaziantep’te sessiz sedasız evlenmişti. Ülker, intagram hesabından yaptığı paylaşımda şiddete uğradığını açıkladı.

Kutsi'nin özel hayatında sular durulmuyor. Oyuncu hakkında ortaya atılan iddia hayranlarını şok etti! 7

Kutsi’nin eşi Sibel Ülker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var” dedi.

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. Bu açıklamaların ardından gözler Kutsi’ye çevrildi. Ünlü oyuncu sessizliğini koruyor. Oyuncunun eşinin yaptığı açıklamalar, Kutsi’nin son dizisi Annemizi Saklarken’de canlandırdığı eşine psikolojik şiddet uygulayan ‘Dündar Demir’ karakterini anımsattı.