Ana sayfa Dizi Fragmanları İnsanın bir yere ait olmaması çok kötü! Gönül Dağı dizisinde etkili mesajlar!

İnsanın bir yere ait olmaması çok kötü! Gönül Dağı dizisinde etkili mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle geçen haftadan itibaren buluşmaya başlayan Gönül Dağı dizisinin yankısı olumlu olmuştu. Dizi çok beğenildi, sosyal medyada hakkında olumlu yorumlar yapıldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan da başarılı rolleri ile göz doldurdu.

Bozkırda yaşanan bir aşk öyküsünü ve Anadolu insanının yaşamından kesitleri ekrana getirmekte olan Gönül Dağı dizisinin hem hikayesi hem müzikleri hem de oyunculuk performansları ile yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğu da görülüyor.

Dizinin 2. yeni bölümü de 24 Ekim akşamı ekranda olacak. Taner ve Dilek’in çocuklukta başlayan birbirlerine sevdaları, gençlik günlerinde de alevlenecek gibi duruyor.

Dilek’in yıllar sonra kasabaya dönüşüyle Taner’in dünyası tamamen değişmişti. Onun gönlünü kazanabilmek için beş haftası olduğunu bilen Taner, bu sefer onun gidişine izin vermemeye kararlı. Dizinin yeni bölümünde de Taner’in bu kararlı adımlarını izleyeceksiniz.

Gönül Dağı dizisinin 2. bölümünden yeni görüntüleri aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz. Dilek’in şu sözleri de derinden etkileyecek: “İnsanın bir yere ait olmaması çok kötü. İnsanın bir memleketinin olmaması çok kötü.”

Dilek henüz kimsenin bilmediği birtakım sırların ağırlığından dolayı işleri erkenden bitirip kasabadan gitmek istemektedir. Taner için çocukluk aşkına kavuşma umudu gitgide sönerken Gönül Dağı imdadına yetişecektir. Taner, Dilek’le beraber Gönül Dağı’nın esrarengiz tarafına doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir…

Öte tarafta Selami’nin düğünü bütün ülkenin konuştuğu bir dalgaya dönüşmüştür. Öyle ki Muammer ve Hüseyin oğullarının birbirleriyle görüştüğünü anlamıştır. İki aile arasındaki tansiyon artınca devreye Ciritçi Abdullah girecektir. Muammer ve Hüseyin sonunda barışabilecek midir?

Ramazan aşkından ölüp bittiği Asuman’ın gönlünü kazanmanın yolunu bulmuştur. İnce ince işlediği planı uygulamaya koyduğunda ise hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşacaktır.

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor.

Dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.